10.9.2016

BF Gear Matkalla


Likat pääsivät Best Friend Gear Matkalla -testieläimiksi. Postista kilahti matkapeti, matkakuppi ja aimoannos Mel Dogson's -nameja. Likat pääsivät joskus aikaisemmin maistelemaan Mel Dogsoneita, joista postaus täällä.

Koska reissussa rähjääntyy, on peti mustan värinsä kanssa armollinen koska lika ei näy siinä. Se on materiaaliltaan päältä hieman liukkaaseen taittuva, joten se ei edes kerää itseensä ihan jokaista kuratassun jälkeä tai autossa puklattua oksennusta - tai jos se kerää, niin se on helppo puhdistaa. Sen voi pesaista käsin tai pikaohjelmalla koneessa, ja se taittuu pieneen tilaan eli se on helppo napata mukaan kisoihin, mökille, treeneihin, mummolaan...

Kuivumisaika on suht nopsakka jos alustan mielii pestä. Pedille mahtuu kepeästi pari pienehköä paimenkoiraa ja varmasti suurempikin koira. Peti on vakiomatkalainen mökkireissuillamme, sillä mökillä ei jostain syystä vieläkään ole koirille omaa petiä, joten ne ovat nukkuneet lähinnä matoilla tai puhtaina (ja punkkipitoisina) ollessaan vieressämme sängyillä ja sohvilla. Nyt niillä on ihan oma paikka jossa uinahtaa.

Suomiroundilla makuualusta pääsi myös testiin vieraillessamme kasvatti-Savun luona. Pentu päätti että alusta on sopiva pisupaikka yöllä, ja aamulla yllätys olikin melkoinen - pisut eivät olleet imeytyneet alustaan vaan olivat siinä pinnalla helposti poistettavissa! Vau! Pennunkestävä alusta siis kyseessä.

Taitettava matkakuppi kävikin jo pidemmällä testireissulla, kun olimme vaeltamassa Pyhä-Luostolla ja myöhemmin Suomiroundilla. Se on kevyt ja pieneen alaan taittuva, eli juuri sopiva matkakupiksi. Se on käteen silikonisen tuntuinen, eikä se jäätyne edes pakkasella. Litramäärästä en osaa sanoa, joten kuvista lienee helpointa verrata kupin kokoa. Aika suurihan tuo on. 

Oikein miellyttävä setti siis kokonaisuudessaan. Ja setin lisäks likkoja lämmittää suuren suuri namikuorma joka tuli matkasetin mukana. Nytpähän riittää taas millä palkata! Kiitos!

Optimistipentu, ei siellä mitään ole.
Iltaruokaa venatessa...
"Insert food here."
Kahden paimenen tassun kokoinen kuppi.

1 kommentti:

  1. Jenna15.9.16

    Meillä jäi kuppi peräkonttiin juniorin kanssa niin oli koira paremman puutteessa pureskellu reunat siitä pois :D

    VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.