23.8.2011

Blogin tulevaisuus

Tulin tässä ajatelleksi, että tämä blogi ei enää toimita sille kuuluvaa virkaansa. Nyt ollaan siinä pisteessä, että meillä on 3 paimenta kotona ja pentulaatikkopuuhat ovat ohitse. Olisi hassua jatkaa tätä blogia tässä osoitteessa ja tarkoituksessa, mutta toisaalta olen koukuttunut bloggamiseen pentublogin takia.

En aio perustaa kokonaan uutta blogia, olisi liian sekavaa pitää kahta blogia, ja tämä unohtuisi ihan kokonaan. Ehkä annan ajan kulua ja katson, kuinka käy. Lukijoita on kuitenkin se 35, että kaipa tätäkin bloginriepua joku seurailee. Missään nimessä en ainakaan poista tätä blogia täältä, tämä saa olla esimerkkinä seropien pennuttamista ajetellen täällä vaikka vuosikausia, jotta ihmiset saavat ajateltavaa tähän asiaan liittyen, ja toivottavasti voin edes pariin ihmiseen tässä hullussa maailmassa vaikuttaa teksteilläni, ja sen kuulema olen jo tehnyt, mikä on ollut hienoa kuultavaa.

Kiitoksia blogini seuraajille. Ainakin toistaiseksi jatkan rustailua paimenien elämään liittyen. Jos lukijoita kiinnostaa seurata meidän normaalien ihmisten koira-arkea kaikkien muiden 10 000 koirablogin joukossa, niin miksipä ei.

4 kommenttia:

 1. Juu, elä poista :D Mun mielestä voisit nuista kolmesta vaa kirjustaa tänne. Ku nythän pystyt seuraan ainakin kahta Sanin pentua :) Voisit paasata siitä, miten seropipentu kasvaa XD Tai jotai :D

  VastaaPoista
 2. Juu, jatka vain kirjoittamista täällä :) On kiva katsella kuinka teidän seropivauvelit kasvaa :D

  VastaaPoista
 3. Kannustavaa kuulla, että kiinnostuneita lukijoita olisi! Ja hei, toiveita saa heitellä, että minkätyyppistä postausta tänne laittelisin jatkossa. :)

  VastaaPoista
 4. No ainaki noiden pentujen kehityksestä ja tietty Sanin elämästä :) Tää vois ny olla iha vaa semmoni seropipäiväkirja :D

  VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.