24.9.2011

Koirapuistoilua

Nnönii elikkä oltiin sovittu miitti Simban (kiinanharjakoira) omistajan kanssa, ja tänään se toteutui. Melko viileä kelihän tuo oli ja näpit jäässä ja muutenkin kohmelossa siinä pari tuntia ihmeteltiin koirien menoa, kunnes alkoi ripeksimään vettä. Hyvin tulivat juttuun Sani ja Simba (alapuolen kuvasta huolimatta), eikä turret olleet aivan niin puhtaita enää parin tunnin kirmaamisen jälkeen kuin olivat miitin alussa.

Sani löysi mutakuopan, joka oli täynnä kuravettä, ja siinähän se neiti polski oman aikansa, ja syöksyi sitten häiriintyneen näköisenä turisten Simban kanssa leikkimään. Sani jahtasi lammaspoikaa ja lammasrukka juoksi kauhuissaan karkuun turisevaa, häiriintynyttä sekarotuista piskiä :''D Siinä se meidän paimenkoira. Viereiseen tarhaan tuli pari turrikkaa ja Sani ns. puolusti omaa lammastaan isoilta pahoilta susilta haukkumalla vimmatusti heille. Omituista sinänsä, että normaalisti neiti ei juurikaan kommunikoi viereisen tarhan koiruuksille. Liekkö oikeesti koki kaverinsa puolustamisen aiheelliseksi, tai sitten Sanilla on jokin oireyhtymä. Phih joo hauskaa oli ja kuviaki tuli nappailtua aika reilulla kädellä. Liitämpä tähän yhden.

Ai, ja huomenna mennään Sanskun kans piiiitkästä aikaa mätsäreihin tohon Paavolaan. Sekopeille (lue: seropeille) ei ole omaa luokkaa erikseen, joten varmaankin haetaan se SIN- sieltä rotufifien joukosta, mutta onhan se kiva silti männä mätsäilemään. Toivoo vaan, että ei satais vettä aamulla ainakaan kaatamalla, tai muuten ei mätseihin lähetä. Ai, ja tunnustan syntini vielä tässä... ostin netistä pari näyttelyhihnaa ku halavalla sain, ja Sanille pari normihihnaa kans. Huppps.

25.9. nyt on käyty mätsäreissä, haettiin PUN-.

Paimen ja hänen lampaansa.

2 kommenttia:

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.