1.9.2011

Muutto

Onhan tuosta jo joku viikko kohta vierähtänyt, kun viimeksi tänne kirjoittelin. Syynä se, että muutin Kajaaniin opintojen pariin Sanin kans, eikä nettiä vielä ollut, paitsi nyt kun vuokraisäntä antoi langattoman käyttööni, reilua! Sanin kans ajeltiin tänne Kainuuseen, neiti otti muuton oikein hienosti ja ollaan lenkkeilty paljon ja käyty koirapuistossa, mikä sijaitsee tossa parin kilsan päässä. Sani on saanut hermolomaa pennuista ja samalla erityishuomiota minulta. Hyvin meil on menny, pennut nään viikon päästä, mahtaa ne olla muuttunu kahessa viikossa, hui kauhia... en oo niiden synnyttyä ollu niistä erossa ku korkeintaan viikon.

Tänään oli ensimmäinen koulupäivä uudessa koulussa, ja kun tulin kotia, ni neiti vinkui varmaan vartin ajan ja kiehnäsi ja käpertyi syliin, ihme ikäväkohtaukset silläki, omituinen neiti. Oon sille laittanu aktivointileluja tänne, niin saa niitä katella ku oon koulussa. No ei tässä ny kummempia, pitänee rustailla taas lisää kunhan on jotakin kerrottavaa. Oke tää oli nyt ihan töks, en jaksa aatella, pää liia täynnä kaikkea uutta.

2 kommenttia:

  1. Nii muutiks Kajaaniin vai Kainuuseen? :D Tos lukee molemmat, en oikee ottanu selkoo x) Mukavaa, että arki on lähteny hyvi :)

    VastaaPoista
  2. Kajaani on kaupunki, joka sijaitsee Kainuun läänissä :DD Tervo, jossa koti sijaitsee, on taas Savon lääniä. Emt voiko nuita sanoa lääneiks, mut... alueiks? :D

    VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.