15.9.2011

Tokotreenit porukassa

Samalla porukalla mentiin kuin viimeksikin. Harmittavan moni joutui jättämään väliin taas, mutta ehkä vielä joskus siellä on reilummin koirakkoja messissä! Elikkä oltiin taas tokoilemassa eilen Sanin kans porukalla. Harjoiteltiin taas heti ensialkuun paikkamakuuta, kun jokainen oli ensin hetken kuulostellut koiransa mielentilaa sen päivän osalta. Sani tuntui ehkä hieman laiskemmalta kuin viime treeneissä, mutta ei vielä pahalta. Paikkamakuu sujuili hyvin siihen saakka, kunnes toinen koira nousi ja lähti liikkeelle. Sillon Sani herpaantui, mutta menkööt nyt villasella kun on niin uusi tilanne vielä Sanille tuo paikkamakuu.

Treenejä häiritsi hieman autojen, lenkkeilijöiden ja mopojen pörräys ympärillä, mutta ihan hyvä vaan tottua koirankin häiriöön. Ei se ainakaan ihmisten luokse singonnut, vaikka niitä ihan vieressä välillä reippailikin. Sani seurasi jeesisti ja oli tämänkin treenikerran aikana irti melkein koko ajan. Lopusta, kun neiti alkoi tympääntyä hommaan, otin sen kiinni, kun ei meinannut muuten kuunnella. Kaukokäskyjä otettiin myös tällä kerralla. Sanille opetin kaukot jo pentuna, ja se oppi ne hirmuisen hyvin. Jostain syystä ne olivat unohduksissa nyt viime aikoina, joten palauttelin ne neidille mieleen nyt. Ensin se hiipi luokse, mutta tajusi pian että pitää pysyä poissa. Istu-maahan-istu-maahan sarjoja ja neiti halusi ihan välttämättä esittää kierimistäkin kaukona... hieman ilman ohjausta kylläkin, mutta ei se haittaa, saipahan taas nauraa koiralleen.

Otettiin vielä lopuksi mätsäritreeniä, lavastettiin ikään kuin mätsäritilanne kehässä. Sani oli aika fiini, "tuomari" oli tuttu treeniporukkalainen, niin eipä se neiti innostunut tuomarista niin kuin yleensä. Voi kun uudenkin tuomarin kanssa malttas olla noin rauhassa. Eeeipä kai kummosempia tuosta treenikerrasta, ihan hyvät fiilikset jäi.

Viretason nostelua.
Luoksetulo
Seuraaminen
Kamerani takana olleelle treenikaverille kiitos kuvista!

1 kommentti:

  1. Kivoja kuvia :) Tää sun blogis on kyllä mukava...En kyllä noista tokoista ja mäntsäreistä mittään tajua,niin eipä niistä kommentoimista :D

    VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.