22.10.2011

Korvat muuttuvat

Jiii, jos huomenna ei satele vettä, niin mennään käymään koirien kans luontopolulla, ja mukaan napataan kaveri ja tän koira. Vissiin ihan nättejä kuvia sais jos sää sallisi. Pennuilla hampaat vaihtunu ihan mukavasti, Caramelilla on jo koko etukalusto kulmureita myöten vaihtunut ja kulmurit irronnu hyvin. Cicarolla taas meinaa olla etuyläkulmurit aika sitkeässä, vaikka uutta pukkaa jo tulemaan. Oikea yläkulma heiluu kyllä, mutta vasen ei.

No, pitää seurailla miten tuo etenee nuitten hampejensa kans, ja jos alkaa uudet kulmat olemaan jo kasvaneet ja vanhat edelleen jököttää paikoillaan hievahtamatta, niin ellässä sitte poistattaa ne vanhat kulmurit. Liian aikaista vielä silti murehtia, jospa ne tuosta itsestään tippuu. Pienten ja pienikuonoisten koirien ongelma tuo että ei meinaa maitohampaat tippua, etenkään kulmurit, ja Cicsu on tommonen sirpukka puikkonokka, niin ei ihme jos meinaa kulmurit olla tiukassa.

Aivan joo ja melkein unohtui, että Cicarolla on nyt noussut korvat virallisesti pystyyn! Vasen on vielä hieman taittokorvana mutta kuitenkin niin kevyt, että nousee hyvin herkästi ylös kun neiti vähän nostaa katsettaan. Caralla edelleen korvat taittokorvina.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.