12.10.2011

Arkista

Eilen ois ollu tokotreenit hallissa, mutta mua itteeni väsytti ihan hirmusti, eikä huvittanu ajella hallille ja koirakin oli päivällä saanut niin paljon aktiviteettia että nukkua kellotti selällään sohvalla hymyssä suin, jotenka jätettiin treenit väliin tällä kertaa. Sanilla rähmii oikea silmä jostain syystä, oon sitä puhdistellut vedellä ja katellu onko siinä haavaa tai muuta, mut ihan se muuten on normaali mut rähmii. Kummaisaa. Tosin tossa äsken kattelin sitä simmua niin näytti jo ihan normaalilta, pitää tarkkailla sitä tässä.

Jeps elikkä huomenna saatan jo nähdä pennut taas parin viikon tauon jälkeen, sillä perjantaille ei ole näillä näkymin tunteja luvassa koulussa, joten pääsisin ajelemaan kotia jo torstai-iltana. Hmms mutta JOS käykin niin, että yhet harjotustunnit siirtyvät perjantaille, niin.... en jaksa ajella kotia taas muutaman hassun päivän takia, vaan odotan suosiolla syyslomaan eli parin viikon päähän ja menen sitten kotia reiluks viikoks. Harmillista vaan, että taukoa pentujen näkemisestä kertyy sitten jo 4vkoa, elikkä kokonainen kuukausi... jaa-a, empä tiedä, kovin kuulostaa pahalta mutta elämä on. Jospa ne tunnit ei järjestyisi perjantaille, jospa...

Oon jo suunnitellu tässä taas jälleen kerran sitä että millonka nakkaan pennut asumaan kämpille mun kanssa. (Joo mä aina suunnittelen mut jostain syystä päädyn järkeilemään asian toisin muorin painostuksella.) Sisäsiisteys etenee kovaa vauhtia ja naperot vaihtaa hammasta, joten syysloman jälkeen voisi olla otollinen aika ottaa pennut kämpille. Voitais alottaa tokotreenit, lenkkeillä paljon, nähdä ihmisiä ja koiria koirapuistossa ja niissä treeneissä ja... ois tosi hyödyllistä pennuille. Ja jos sattus mätsäreitä joskus niin voitas niissäkin pyörähtää, jos vaikka kaveri vois tulla mukaan koiranpidikkeeksi, kun en muuten ite voi kahta turrikkaa mätsäämään viedä. Mutta tosiaan, ehkäpä naperot eivät enää syysloman jälkeen tuhoais tätä kämppää riekaleiks puruvimmoissaan ja tekis tarpeitaan sisälle pitkin päiviä ja öitä. Siitähän tää on nyt kiinni.

Sjeps, ei tässä kummempia muuten, normaalia arkea ja Sani kasvattelee talviturkkia. Neiti näki jäniksen tuossa kämpän pihalla joku päivä takaperin ja sai kohtauksen, ois varmaan juossu jäneksen perään ja lujaa jos ei ois ollu kiinni. Joo ja tänään pihalla pyöri lokki, joka kans ois ollu tosi kiva alkupala Sanin mieleen. Phuh, ihme koira. Koiralla oli sellanenki päivä tos pari päivää takaperin et se vaa piippas ulko-ovella ja kun päästin sen pihalle liekaan niin ei menny kauaa ku alko kuulumaa haukkuminen. Se vartioi jotakin tos pihal, ei mtn tietoo et miks. Njah, koira taas sisälle haukkumasta ja se piippaa jälleen ulko-ovella.. Jippppiii. Meinas hermo mennä. Koira tais vasta nyt tajuta että muutettii ku silleen piippailee. Ja eilen illalla se muris hiljaa pää riipuksissa vaatehuoneessa, huhhh mä iha hysteerisenä et siel o joku haamu tai joku skitsofreenikko-psykopaatti piilossa jossaki hyllyn päällä.

Oke, se oli sitte taas siinä tältä erää ennenku alan kuulostaa iteki joltaki psykopaatilta.. ROUMOU.
PS. Pakollinen piiässä viel tähä loppuun et Caramel oli nettimätsäreissä BIS1 ja voitti palkinnoksi oikein sievän pantakoristeen!!

PPS. Okke, tein vielä pari videota Sanista tuossa iltasella, tässäpä siis...
http://www.youtube.com/watch?v=wXOQQJ61OvU ja http://www.youtube.com/watch?v=Zf88sQCB1_s

Kuvan ottanut mätsäreiden järjestäjä, en minä.

1 kommentti:

  1. Nonnii :D Onnea Caramellille :) Minä tuon näinki Petsies :D Tuikul kans on ny syksyl simmut rähminy, välil loppuu kokonaa ja taas saattaa vähä rähmiä. Oon kans vähä putsaillu ja kattellu, mut ei niis mtn oo, eikä siristele, nii aattelin et kai se on joku ohimenevä vain. Kylmä ilma, tuuli tms. :)

    VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.