18.2.2012

Auroran haku

Puoli kympilt matkaan ja hengis selvittiin kasvattajalle Suolahteen. Oli se sitte syötävän söpö ja PIENI ensinäkemältä! Ja niin mahottoman rohkee neiti kaiken lisäks. Napsittiin tuhottomasti kuvia ja ridattiin Marikan hepsut, mut eräänä kohokohtana tässä päivässä kaiken muun lisäksi oli se, että nähtiin kasvattityttö Cornette eli Luna seurueineen.

Olipa hienoa nähä, miten tottelevainen ja nätti neiti Lunasta oli kasvanut, ihan siinä ylpisty oman kasvattinsa nähtyään, muhaha. Jokseenkin omituista, että viimeksi näimme Lunan pienen pienenä karvakääryleenä, kun se suuntasi matkansa suureen maailmaan uuden perheensä kanssa, viimeisenä lähtevistä pennuista. Mutta maan mainion kodin Luna aikoinaan sai, ja hieno otus kerta kaikkiaan siitäkin on kasvanut, tuskin tosin neiti muisti kasvattajaansa. Mut hyvä että omistajansa sentään muistivat, hähä! 

Ainiin, meijän muorihan sai tietää Aurorasta vasta kun tuotiin se Suolahesta tultuamme sen kärsän etteen. Hieman sieltä toki sateli kysymyksiä ja paheksuihan hää meidän hankintaamme niinku ihan hyvin arvasimme, mut eipä tää sille kuulu, eikä se tästä joudu vastuuta kantamaan missään muodossa, ellei ite ilmota niin haluavansa.

Kuvia tungen, kunhan joskus selviän tuosta määrästä käsiteltäviä kuvia. Huomenna hyvissä ajoin junalla siskon kans Kajaaniin matkassa Aurora ja Sani tahi C&C, sen näkee sitten huomenna.

Betty's Cornette eli Luna! <3
Kasvattajalla vielä viime hetkiä.. :)
19.2. Ensimmäinen yö kotona meni nukkuessa ja leikkiessä, nappula ei taida edes tajuta, että maisema vaihtui, kun ottaa noin iisisti. Ei vinkunut eikä ikävöinyt ollenkaan. Koirat leikkivät sovussa keskenään, nukkuvat yhdessä läjässä ja Aurora komentaa haukkumalla muita koiria ja juoksee lelu suussa karkuun isosiskojaan ja äitipuoltaan. Kissojen ja kanien kanssa pientä tuttavuutta tehtiin ja ulkona on käyty, vaikka ei nassikka sinne tarpeitaan ole vielä uskaltanut tehdä. Lehdelle tekee sisällä satunnaisesti. Aamuruoka maistui hyvin, tunkeili toisten koirien kupeilla, yrittipä Saninkin isoja raksuja syödä pikkuhampaillaan, huonoin tuloksin.

4 kommenttia:

 1. Anonyymi19.2.12

  Voi ei. Nyt se pääsi kotiin! Onnea nyt vimestään uudesta perheenjäsenestä <3

  VastaaPoista
 2. Onnea isosti paljon uudesta "bändiläisestä"! Auroora pääsee tahdittamaan teidän päivärytmejä uusiksi ;)Hän oli kyllä aivan hurrrmaawa, livenäkin )En tohtinut kauaa häntä paapoa kun vaaranahan on se paha paha hauvakuume =D

  Meidänkin "bändi" pääsi lopulta kotiin ihan turvallisesti, alku hankaluuksista huolimatta... Aaaarrrggghh =D

  Oli oikein mukava nähdä, ja nyt sitten odotellaan innolla kesäää... !!!

  Niin ja tuo Lunasta ottamasi kuva on hiano!

  VastaaPoista
 3. Hirmuisesti kiitoksia >:D oli kyllä ihan huippua nähä teitä kaikkia, ja tosiaan, kesällä uusiks! ;) Käsittelen ja lisään kuvat.fi:hin nuita kuvia Lunasta kuha kerkijän, ni saat sieltä kopsia jos lystää :D Laittelen kyllä linkkiä tulemaan!

  VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.