17.2.2012

Huomenna

Aamuysiltä suunta Suolahteen pennunhakuun! Mutta sitä ennen kertoilen vielä kuulumiset eiliseltä ja tältä päivältä...

Pennut on ollu kovassa kurissa taas äiskänsä tassujen alla, käytiin äsken saunassa koko laumalla, pennut käskin pois Sania aiemmin, koska eivät oo tottuneet saunomaan, ettei vaan tule lämpöhalvausta. Sani teki uukkarit ku käskin sen myöhemmin veks saunasta, aika normaalia tuolta iteasias. Tietää se kuitenkin rajansa, on pennusta saakka saunonut. Tehtiin tänään lenkkiä rantaan, koirat loikki metrisessä lumihangessa, oli aika rankan näköstä ku pennut uppos totally hankeen ja koetti sieltä ryömiä pois vinkuen ja puhisten!

Nasseille oli myös melkonen ylläri ku tultiin kotia, ku kanit on siirretty ulkoa sisälle. Caramel jähmetty niille sijoilleen kun näki kanit, stalkkas niitä aaaivan aloillaan, korvat edessä, matalana vaanimisasennossa, kierteli vähän häkkiä hidastetulla askeleella ja viiksikarvakaan ei värähtänyt. Armotonta riehumista oli eilen ku tultiin kotia iltakasilta, ihan hysteerisiä pentuja, juoksivat rappuja ylös-alas ja riehuivat äsikänsä kans. Junamatka meni taas tosi hyvin, ei ollu lemmikkivaunussa missään vaiheessa ketään muuta matkaajaa, mut onneks mulla oli kaveri samas matkas menos Kuopioon, ei ollu niin tylsää istua.

Kohtapuoliin nukkumaan, niin tulee huominen nopiaan! Mutta sitä ennen pitäisi pakkailla vähän tavaraa huomiselle ku vietetää kasvattajan luona kokonainen päivä, ridaillaa Marikan hepsuilla, kuvataan jne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.