15.7.2012

Kesäpläänejä

Vissiin vähä väsytti, Sampura oli iha löysä makarooni, istu
ja meni koko ajan maate, ei ois jaksanu seistä! :D:DD
Tekasimpa tuossa Sanille pannan keskiyöllä. Entinenhän, jonka Sanille tein, katosi järvenjäälle ja mua ärsyttää se edelleenkin, vaikka eihän se ollu ku yks hemmetin panta. Mut silti, mua ärsyttää toisinaan vuosien takaiset, hyyyvin pienet ja arvottomatki asiat. Joka tapauksessa, Sanilla on nyt taas uus nätskä panta, ihan perus kurrari. Jospa tällä pannalla ois parempi onni kui edellisellä!

Pentutapaamiseen on enää pari päivää, ja elokuussa suunnataankin Sanin kans vaellukselle. Meinattiin yks 20km vaellusreitti kiertää, ja otetaan Sani meitä suojelemaan armottomaan Suomen luontoon. Mukaan lähtee Koda wss:n omistaja Manti ja tietysi siskoni kera murtuneen kylkiluunsa.... Sani on niin helppo turrikka, et menee iha kepeesti tuol matkassa. Se on kaikelle ja kaikille vastaantulijoille säyseä, rauhallinen lähes joka tilanteessa ja menee mukavasti siinä vierellä tolla meijän vaelluksella. Kolme yliaktiivista teiniä jää kotia, niistä ois hirvee riesa ja vahtiminen vaelluksella, toisin ku Sanista. Ja jos vaikka sinne metsiin saatas Sanista joku kilo tippumaan taas. Sani on selkeesti kiinteytyny, vaikkei painoa ole juurikaan tippunut. Reilu kilo on tippunu tähä mennes kesän alusta katsottuna.

Laumanjohtaja taas lähtee kesän ainoalla 5 päivän vapaaputkellaan Pohjanmaalle kaveriporukalla, ouuujea! Ei mee sittenkään ihan koko kesä töissä!

Mätsärit ois tääl tuppukylä-Tervos 27.7, jonne suunnataan teinien kanssa. Harvemmin on 5km päässä mätsäreitä, buhaha... Pitäs seisomista sitä enne treenata, jos sais hienosäädettyä ryhtiä neiteihin viel lisää ni namsk.


Jep, infoan taas kuulumisia pentutapaamisen jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.