11.7.2012

Nukketesti

Tänään hurtat kohtaavat jotakin, tai oikeastaan jonkun, joka toivottavasti saa niissä kummallisia reaktioita aikaan. Raahaan siskon kuvaamaan, kun koirat kohtaavat nuken keskellä metsää. Saas nähä kuinka moni nuista uskaltautuu mennä tekemään tuttavuutta. Pientä läppäluonnetestin osasta tässä kehittelin sateisen vapaapäivän ratoksi. Mutta, siitä lisää myöhemmin tänään...

Erno Markku.
Arvelen, että Sani haukkuu nukelle, mutta menee melkein samantien sen luokse häntä heiluen.

Aurora taas varmaan haukkuu ja murisee niskavillat koholla lyhyitä haukahduksiaan, häntä kuitenkin heiluen, ja menee vissiin useampi minuutti, ennenku neiti uskaltautuu nuken luokse.

Cicaro taas saattaa ottaa tyypillisiä loikkiaan häntä viivasuorana taivasta kohden, haukahdella ulvohaukkuaan ja mennä kohti nukkea hirmuista ravia piipertäen, lopulta kuitenkin lähes kurkotellen nukkea kohti, menemättä ihan sen likelle.

Caramel varmaankin lähestyy matalana niskavillat koholla, Cicaroa kuitenkin vähemmän haukkuen nuken luokse, eikä tähänkään varmaan mene kovin pitkää aikaa.

Aion siis itse olla tietysti ihan hiljakseen ja passiivisena ja katsoa, mitä rakkiloiset tuumaa nukesta. En ota niitä hihnaan, koska sivutiellä ei ole mitään aihetta sille. Lähestykööt nukkea ihan miten ite tykkäävät, minä ite välillä pysähtyen, välillä kävellen hitaasti lähemmäs.Tuossa nyt toteutus videoituna. Ei ihan osunu koirien reagoinnit mun arvausten kans yksiin mut jotaki osasin aavistella... :D
Jep, ja tämän hullutuksen syy ei ollut mikään. Kunhan huvikseen testailtiin koirien reaktioita muka luonnetestin  kelkkatestin tapaisesti, ei mitään sen kummempaa syytä tähän, menipähän vapaapäivä mukavasti joutuin.

3 kommenttia:

 1. Eeeikä :'D Ihana Cicaro! Toinen ei ensin ees tajunnut ja yhtäkkiä kun nukke "liikkuikin" alkoi hirveä huuto! Mutta ihan mielenkiintoinen video oli!

  VastaaPoista
 2. iha jännä nähä sani taas karvoissaa ku viimeks ku näin sen ni se oli vasta toipumassa mammailusta :D

  VastaaPoista
 3. Nea, joo-o, ei siin mtn ku nukke oli aloillaan mut sit ku liikautin sitä ni huhh :DD
  Tiiva/ tottapa, se on nyt tosi paksus turkis :'D

  VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.