5.2.2013

*Herskyvää huutonaurua*

... ihan vain siitä ilosta, että kello on 17:45 tiistaina, ja olen edelleen hereillä.... TOKO klo 20.00, joten mahdollisuus siihen, että nukahdan ja nukun tapani mukaan puolen tokon ohitse, on minimaalinen... KRRÄH.
- Hän kommentoi jälleen tokon jälkeen kuinka noudot, kaukkarit ja jäävit sujuivat
ja monenko kermanvärisen bortsun syliin tänään juostiin -

Nyt tulee niin teknisesti selitykset tämän päivän tokosta, kuin vaan mahollista. Päätä vähä jompppaaa.

Perusasento, seuraaminen sekä luoksari: Perusasennot tänään OK, seuraamiset ei oikein sujuneet, luoksarit hyviä molemmilta.
Nouto: Etenkin Cicarolta taas hyviä noutoja, samoin kuin Caramelissakin huomattavissa kehitystä. Haki varmasti jo kaukaa kapulan, vaikka niin kuin Cicarokin, tipauttavat edelleen liian ajoissa kapulan.
Kaukkarit: Jees, Kiksun kans en ottanu näitä tänään kun makuullaan pysyminen oli niin vaikeaa olevinaan. Caralta lyhyen välimatkan päästä istu-maahan-seiso sekä kauempaa maahan-istu väliltä suorituksia.
Jäävit: Caralta sujui seiso, maahan sekä istuminenkin pienellä avustuksella eli lähinnä itse melkein pysähdyin että sain sen istahtamaan. Varmuutta oli mukavasti kun ei ponnahtanut ylös vaikka kiertelin Caraa ja tein harhauttavia häiriöliikkeitä. Cicaro osasi jäävän maahanmenon, muita ei otettu sen kans.
Estehyppy: Cicaro ei suostunut hyppäämään esteen yli, este on sen verran korkea tuolle että se ei sitä joka kerta halua hypätä. Siispä kaadoin esteen ja hypytin kerran sen yli. Cara hyppäsi ennätyskaukaa ilman käsimerkkiä ja suoritti muutenkin virheettömästi estehypyn.
"Aksasählingit": Loppuun pyysin tyttöjä hyppäämään penkeille sekä menemään puisen, aika pimeän ja ahtaan tunnelin lävitse. Caramel ei suostunut, Cicaro suostui hienosti.

Mukava tokokerta kaikenkaikkiaan ja muutama tilanne tuli eteen että toinen koira juos ihan läheltä ja ois VOINU tytöt juosta niitte syliin mut ehei, käskyllä tulivat heti luokse. Jesh. Samoiten kumpikin olivat hyvin hiljakseen kun odottivat tolpassa kiinni omaa vuoroaan. Aiemmin päivällä käytiin Vimpelissä Sissin ja Moonan kans ni malttoivat hyvin keskittyä ehke senkin takia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.