9.2.2013

Reissua

Soijjaa ihan pukkaa ku huomenna tai ylihuomenna laumanjohto painelee veks Suomen rajoista. Lähen Viron suunnille Goom-opiskelijaristeilylle. Koirat menee hoitoon kavereille, kumpikin eri paikkaan, täksi ajaksi. Saas nähä kui pärjäävät. Cara ei oo koskaan ollu missään hoidossa, koska se on... Cara. Se saattaa kiipeillä katossa etsimässä sille kuulumattomia esineitä kun sille tulee tylsää. Kiksu pärjää varmasti tosi hyvin hoidossa, ei oo sille todellakaa ensmäinen kerta. Se on niin helppo koira että menee missä ja kellä vaan, toisin ku tuo puupääpaimen. Huomenna käydään vielä aamusta eväsretkeilemässä Vimpelin suunnilla, ja katotaan sitten millon se lähtö tulee. Mutta palaamisiin taas maanantaina!

Pitihän se vielä tulla päivittämään, että vein nyt tytöt hoitoon. Kumpikin katteli viimeseen saakka minu perään ku kävelin pois päin, Kiksun itku kuulu vielä 50m päässä... :D voi ei minu tyttöjä, jospa niillä sujuis hyvin hoitopaikoissa. Odottelen ite lähtökyytiä, joka myöhästyy reilun puoli tuntia... Nyt, palaamisiin heti maanantain jälkeen. 



Guess what, piti taas raakata virkettä ylite, koska Caran hoitopaikasta tuli soitto että Cara allergisoi siellä yhtä ihmistä. Aurora ei allergisoinut kuin vähäsen siellä hoidossa ollessaan, mutta paimen alkoi allergisoimaan samantien, joten hoitopaikka vaihtui onneksi aika helpolla toiseen. Cara saa olla toisen kaverini luona hoidossa, missä on porokoira Caralla kaverina. Jees.. nyt, vaikka taivas repeäis ni en tule enää päivittelemään mtn, kyytikin saapuu aaaivan pian.. Somro. Enkä enää aio kirjoittaa tähän mitään mikä sisältää sanat "palaamisiin" ja "maanantaina". En. Moi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.