26.2.2016

Oscar kanaherkut

Äiti, saisko namiskaa? EI ÄITI EI SAPISKAA VAAN NAMIA. Sanoin koirille että maistelevat uusia nameja kaikesrauhas sillä aikaa ku oon töisä ja kun palaan, on arvion nameista oltava valmiina. Koirat saavat tästedes tehdä oman osansa postausten eteen. Ja mitä ihmettä oli vastassa ku tulin takas kotia. Cicaro överit vetäneenä selällään tyhjien kananami-pussukoiden keskellä. Cicar...kissat eivät tunne häpeää? No, arviot muistivat sentään antaa...
Oscar Kanaherkku – 120g kuivattua kananlihaa, lihapitoisuus 90%. Tuote jota on ollut saatavilla Lemmikki Oy:n omassa tehtaanmyymälässä jo noin vuoden ajan todistaen maistuvuutensa jopa nirsojen koirien kohdalla. Tässä on nami sekä koiralle että kissalle. Testatusti toimiva kaikenlaisen toivotun käytöksen vahvistamiseen - onnistunut tokoliike, ohitustilanne, pujottelukeppien pujottelu, luoksetulo, pennun ensimmäiset käskysanat... u name it. Sopii toki myös lisäravinnoksi, välipalaksi tai ihan vain hemmotteluhetkeen.

Meillä likat osaavat tulla kerjäämään illalla keittiöön namin toivossa. Toisinaan ne saavat lähtöpassit ja toisinaan koirakaappi aukeaa - namia tulossa, suu auki! Tää on tällane suht normaalikokonen, pellettimäinen nami. Ehkä nopeaan palkkaamiseen pienelle koiralle namikoko on liian iso, mutta keskikokoinen koira nielaissee namin varsin nopsasti. Jos idiksenä ei oo syöttää koko pakkausta kertaheitolla, voi pakkauksen sulkea tiiviisti jotta namit ovat yhtä freesejä seuraavallakin käyttökerralla.

Raaka-aineena on käytetty kotimaista lämpökuivattua kananlihaa ja sidosaineena kasviskuitua. Kanaherkku soveltuu yliherkkyyksistä kärsiville, koska se ei sisällä lainkaan viljoja, täyteaineita, säilöntä- tai väriaineita. Shoppailtavissa kaikista Prismoista, useista S-marketeista, kaikista Terroista ja joistakin S-rauta myymälöistä sekä toki tehtaanmyymälästä Kuopiosta. Testa dig själv!

5 kommenttia:

 1. Varmasti testaamme seuraavan kerran Osacrilla käydessä :) meillä maistuu varmasti! En ole varma onko näitä ollutkin kissan herkkuina, jos nämä ovat niitä samoja kuin irtomyynnissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nää on just niitä samoja mitä on ollu irtomyynnissä aiemminkin! :)

   Poista
 2. Oi hitsi, sä teit tän hauskasti! Meilläkin ois just tää postaus tulossa, tosin vasta hieman myöhemmällä viikolla:)

  Tykkään tosi paljon sun bannerista!

  Hymy Hännässä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitämme :)) Vähä ideat taas lenteli... Koettaa keksiä aina jotaki sellasta mitä ois kiva lukea.

   Poista
  2. Kiitämme :)) Vähä ideat taas lenteli... Koettaa keksiä aina jotaki sellasta mitä ois kiva lukea.

   Poista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.