28.10.2011

Mökillä

Oltiin jälleen mökillä yhden yön verran, kun piti vaihdella mun Tojotaan talvitöppöset ja laitella mökille laminaatit. Laittelin yön ajaks pupeille sanomalehden oven eteen, mutta eivätpä ipanat olleet yöllä silti tehneet sisälle! Jännä että kotona ne sitten tekevätkin sisälle lähes joka yö, tosin vain pentuhuoneen sanomalehdille, eivät enää muualle, ellei satu vahinkoja. Johtunee siitä tuo sisäsiisteyden horjuminen kotona, että niillä on aina ollut pentuhuoneessa luvallinen sisävessa, eivätkä ne edes halua pidätellä, koska heille sisävessa on yhtä luvallinen kuin ulkovessa suuressa maailmassa. Pitäisi varmaan alkaa nakata pentuhuoneen ovi kiinni tässä pikkuhiljaa öiden ajaksi, jotta puppelit oikeesti alkaisivat odotellaa aamuun että pääsevät ulkovessailemaan. Eihän tää muuten etene, kun ne tekee sisälle, koska niitä varten on lehdet ja kaikki laitettu.

28.10. Cicarolta irronnut viimeinenkin kulmuri, jeee.

2 kommenttia:

  1. Nimetön28.10.11

    Siitä se sisäsiisteys juuri johtuu että sisälle on aina ollut lupa pissata. :) Meille kun pupsi tuli, ei otettu mattoja lattiasta eikä vuorattu lattioita sanomalehdillä vaan tasan tunnin välein pentu vietiin pissalle ja yöllä oli kytkettynä. 3kk ikäisenä oli täysin sisäsiisti :) Jos vahinkoja sattui niin meni vessan lattialle pissalle. :) Mutta toivottavasti teillä vauvat kohta sisäsiisteiksi oppii! :) Ja jos vauvoja viet sinne kämpilles kannattaa tehdä selväksi ettei koti ole pissapaikka, niin ehkä sillä pääsee alkuun :) Lykkyä pyttyyn!

    VastaaPoista
  2. Anonyymi/ nimenomaan, jos niille ei tarjoa sisävessamahdollisuutta, niin eipä ne sisälle sitten tee. Ja nähty on et nuohan jo kykenee pidättelemään ihan hyvin, joten kyllä mä nyt taidan kotiväenkin kanssa puhua säännöt selviks tän asian kanssa, että sisävessaa ei enää pennuille tarjoilla tästä eteenpäin... >:3 sjeps, kiitoksia :D

    VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.