7.1.2012

Match Show Kajaani 7.1.

Pentujen toinen mätsäri, pentuluokkaan saatiin osallistua tällä kertaa jopa. Halli oli kylmä, mutta ei siellä onneks pitkään menny vaikka pentuja oli 28kpl pentuluokassa. Kummatkin neidit saivat taas siniset nauhat pariarvostelussa, mä en tajua mikä sinisen nauhan kirous meil on ku ei koskaan tipu punasta nauhaa?? o: pariarvostelussa piti mennä ekaa kertaa kehään ja esiintyä samantien, joten nassikat tietysti oli vielä ihan huuhaana ku hais kehässä monen koiran hajut. Ois tosi kiva kun sais ees pari minuuttia aikaa katella pennun kans kehää ennenku pitää jo alkaa esiintymään ihan täysillä. Kurja ku menee ne ekat tärkeet esiintymisminuutit just siinä säheltäessä aina. Mut toisaalta, koiran pitäisi osata keskittyä ja esiintyä ilman kehään tutustumistakin, että sinänsä. Cicaro pelkäsi miestuomaria, mitä yllätyin kovasti. Caramel ei tuomaria pelännyt.

Sinisessä kehässä Cicaro tippui, mutta Caramel ei tippunut. Sitten juostiin vielä pari kiekkaa ja 5 sijoitettiin sinisestä kehästä. Tuomarit valitsivat viitosen, nelosen ja kolmosen, eikä vieläkään meitä! Toiseksi valittiin Caramel, ja ykköseksi sijoittui irlanninsusikoira.

Hienoja neitejä, ruusuke sieltä tuli ja lahjakortti Royal Canin -ruokaan, saa valikoida kaupasta 4kg evästä naperoille. Kokemusta vaan tarvitaan selkeesti, etteivät ole aina niin ihmeissään mätsäreissä. Tälläkin kertaa olivat onneksi aivan hiljakseen, eivät haukkuneet toisille koirille. Malttia vaan kehään niin hyvä tästä tulee. Niin, ja kiitos sinisten kehässä Cicaron esittäneelle kaverilleni!

Caran palkinnot.
Cicaro pariarvostelussa
Caramel pariarvostelussa
Cicaro sinisten kehässä.
Caramel sinisten kehässä.
SIN2 ja hieno ruusuke (:

Tilasin tuossa tavaraa 6 euron hurjalla summalla naperoille.

4 eri kokoista heijastinliiviä ja ruskeat heijastinvaljaat.
Nyt on ainakin koko suurenevalle laumalle heijastimia!
Valjaat, sopivat Caramelille täydellisesti, kunhan saa
hieman lisää massaa nuorukaisen runkoonsa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.