1.1.2012

Vuosi vaihtuu

Uusivuosi vietettiin mökillä, koirat mukana. Raketit oli aika kurjia ja otukset tutis mökissä musiikkia popitellen, kun ammuttiin muutamat raketit rannassa. Sattuipa ikävä homma tuossa 30. päivä, kun Cicaro pääsi maistelemaan rotanmyrkkyä. Haettiin patjaa aitasta ja hamsteri livahti myös aittaan ja tuli kohta takaisin suupieliään lipoen. Näin lattialla suojaamattoman rotanmyrkkylautasen, ja kylmä tunne kävi läpi ruumiini. Oh my god, hamsteri, ethän sinä ihan oikeasti tehnyt sitä!?

Kurkkasin Saitsun suuhun, ja nielussa saakka näkyi rotanmyrkkyleseitä. Ei muutaku ellään soittamaan ja ensiapuohjeita kysymään. Ellä sanoi että koiraa pitäisi yrittää oksettaa syöttämällä sille ensin reilusti ruokaa ja tunkemalla sitten vedellä kostutettu ja muovailtu suolapallo sen kurkkuun. Tais tuntua koirasta hieman kurjalta, kun teelusikallinen suolaa tungetaan kurkkuun, mutta pakko mikä pakko. Eipä mennyt aikaakaan niin otus oksenteli reilusti, eikä onneks tarvinnu lähtee keskeltä ei-mitään ajamaan sivistyksen pariin eläinlääkäriin koiraa oksettamaan jollakin piikkelöisellä.

Ei se koira paljoa rotanmyrkkyä ollut niellyt, maistellut vain alle puolikkaan teelusikallisen. Koko ajan Cicaro oli pirteä ja touhusi ja riekkui, mutta haettiin silti varalta K-vitamiinit apteekista (Konakion Novum) ja nyt on 10 päivän kuuri Cicarolla vitamiineja edessään. Kuuri alkoi 30. illalla.

Caramel on löytänyt uuden harrastuksen. Se menee kaatamaan hevoselle valmiiksi lasketut vedet pitkin vessaa. Pidettävä siis ovi kiinni, kun on tuo neiti niin hirmuinen läträämään veden kanssa! Ja mä taas oon innostunu tekemään koirille tavaraa. Tuntuu että joka toinen tätä nykyä tuunaa koirille pantoja ja asusteita, ja nyt minäki alan opettelemaan pantojen ja mantteleiden tekoa, kävin jo ostelemassa materiaalia kaupungista. Tosin en tee mtn tilauksesta, ellen sitten kavereille, koska liian moni tekee pantoja ja muita tätä nykyä, ei olisi järkevää alkaa itekin niitä väsäämään ja kilpailemaan.

Loppu hyvin, kaikki hyvin, hyvää alkavaa Uutta vuotta 2O12 kaikille blogini lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.