29.1.2012

Jäällä

Karmeet pakkaset, ostin neideille tossut, jotka saapunee alkuviikosta, ku jäätyy lenkeillä jo alkumatkasta anturat ja niitä ku sitte pitää pysähellä nuolemaan, niin ne jäätyy kahta kauheemmin.

Käytiin koirien kans tänään jäällä. Kiksun mantteli putos jo alkumatkasta, kun oli niin hirveesti vauhtia neideillä. No, neiti oli sitten jääreissun ilman lämmikettä. Jaksoivat nuo ainakin riehua ihan kiitettävästi, kuviakin nappailin sen puolituntisen aikana.

Caramel karkas tos iltapisulla yks pvä, tähän saakka kummakki on käyny iltapissillä irti tos pihal ihan ilman ongelmia, mut nyt Cara läks mehtään vajaaks puoleks tunniks. Viiteen eri kertaan kävin sitä tos rääkymässä kello kahen aikaan yöllä, ja viimein se tuli näköetäisyydelle. Kävin sen sitte houkuttelujen oltua turhia noutamassa sieltä niskavilloista taluttaen otuksen sisälle arestiin keittiön puolelle. Siellä se sai aikansa hävetä ja päästin varsin nöyrän koiran arestista ja ruvettiin nukkumaan. Cara käy iltapisut täst lähin lieassa, kun sillä on näköjään nyt tullu tuo vaihe päälle et mehtä kiinnostas enemmän ku oma piha.

Muute meil menee jees, Aurora saapuu 3 vkon päästä.
Ja täällä taas kuvia Aurorasta, uusia lisäilin just äsken ku kasvattaja otti.


Mätsärin voittokupongilla lähti Royal Caninin junioriruokaa lemmikkiliikkeestä 4kg verran!

Ja tänään 31.1. saapui tossut, joita neidit pääs erityisen innokkaana testaamaan... >:'DD
Ei hävetä... ei niin ollenkaan.
Ja hiphei, me muutetaan ensi kuussa koirien kans täält korvesta pienempään yksiöön keskustan liepeille!  

Tilailin Jadelicious-pantoja otuksille, 2 puolikurkkaria Cicarolle ja Caramelille, sekä pentupanta Auroralle. Lisäksi ostin Jemman (Betty's Coral) vanhan puolikurkkarin, mikä on kuvassa ylinnä (: Suositteluni Jadelicious-pannoille, tarkkaa ja siistiä työtä ja ihania kuoseja. Käväise toki sinäkin tilaamassa omasi täältä.
Jadelicious- puolikurkkarit + pentupanta Auroralle
PS. Käsityöihmisenä tilasin iteki pannanteko tarvikkeita, jospa sitä viimestään kesällä ois hiljalleen kerätyt tarvikket kasassa ja ois aikaa tuunailla pantoja otuksille! Ihan pari meinasin väsätä, en sen kummempaa pisnestä.

1 kommentti:

  1. haha ihanat noi toiste ilmeet kun tossut jalassa :DDD ja onnee hei viel tosta uudesta kämpästä! tuun sit sinne joskus kyläilee 8)

    VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.