24.1.2012

Tokoa ja jäisiä tassuja

Aamulla oli pakkasta -15C, meinaa viikon olla tällasia säitä kuulema. Empä tiedä, kuinka selvitään lenkeillä, neideil on kyl manttelit mutta tassut jäätyy lenkeillä. Caramel etenkin alkaa jo alkulenkistä ontumaan ja pitämään kinttuja ylhäällä, ja jumittaa nuolemaan tassujaan, jotka sitten jäätyy entistäkin pahemmin. Ostin tos äsken Walkerin suojatossut, nailon/fleece tossut pakkaseen ja jäähän, jospa sendin nopiaan myyjä ne. Saa siitä neideille etutassuihin tossut, takaset ei tunnu jäätyvän niinku etuset tekee, lieneekö syynä takatassujen pienempi pinta-ala...

Käytiin tnn tokoilemas Caran kans hallissa, olipas outoa jättää Saitsu yksin kotiin (koska juoksut) ja tokoilla yhden koiran kanssa. Mutta hyvin sujui, tosi vähän oli hallissa porukkaa tällä kertaa. Cara sai erityiskiitosta siitä, kun se osaa nyt pyöräyttää takaosansa sivulle tullessaan. Tein niin että pyysin Caramelin ensin sivulle ja siirryin itse siitä Caran eteen, ja pyysin taas sivulle. Tässä tuli takaosan hallinnan treenausta, kun otus tosiaan joutui pyöräyttämään takaosansa päästäkseen taas sivulleni. Mukavan tiivis sivulletulo Caralla ainaski on, tulee aina ihan kiinni saakka. Tosin nojaa joskus hieman, mut muute semijees.

Tehtiin tnn mm. sivu-maahan-sivu -sarjaa aika paljon, ja seuraamisessa vaihdeltiin nopeutta todella hitaasta kävelystä hölkkään saakka. Paikkaa otettiin kans, mut neiti ei malttanu millään odottaa aloillaan vaan nousi aina seisomaan, joten yksinkertaistettiin tämä tehtävä äärimmilleen, pyysin siis otuksen maahan ja menin metrin päähän ja pyysin luokse. Jos yritän kiertää Caran kun se makaa maassa, se nousee välittömästi ylös. Tuossapa ainakin kehitettävää jatkoa ajatellen, että paikka-käsky tulee selvemmäksi.

Neiti läträs äsken vesikupilla, nyt on koko eteinen ihan märkä. Just ku sain uuden, raikkaan veden vaihdettua ni yks menee rämpimään sitä tassullaan ympäri kämppää.. jeee.

Tässäpä tokokuvia tältä päivältä. PS. Auroran saapumiseen enää 3+ viikkoa!!

Tommoset tossut ostelin, kuva
ryöstetty Googlesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.