14.10.2012

Match Show Kajaani


Jepjep, pyörähettiin mätsis ku oli tos kävelymatkan päässä. Monirotuisia yhteensä 5kpl, Essi esitti Cicaron. Cicaro ei sijoittunut jostain syystä, mutta Caramel ampaisi monirotuisten luokan voittoon.

BIS-kehässä Caramel malttoi edelleen seistä näppärästi korvat hörössä lentokonetta tuijotellen, ollen BIS7 eli tokavika. Hyvät oli palkinnot ja pari kovatasoista seropia voitettiin luokassamme, ylpee saa olla vähä nyt neitokaisista.

Olihan se taas melkosta kiirettä niin ku aina mätsäreissä, ku pitää vaihtaa koiraa vähä väliä ja keksiä joku kuvaamaan ja pitelemään koiria jne. Pitäs aina olla joku ylimääränen koirakäsi mukana mätsäreissä. Täl kertaa koirakäsinä ja kamerakäsinä toimivat Essi ja Laura, kiitos siitä heille! Sain ite esittää Moona-collien, koska Sissi ja Moona saivat molemmat punaisen nauhan. Moona esiintyi mallikkaasti, ja se sijoittuikin PUN4! (: Hieno päivä kaiken kaikkiaan.


Eli Cicaro MON- ja Caramel MON1 BIS7, ja nyt lauma kiittää ja kuittaa ja painuu tekemään jotakin järkevää.
Palkintoporsaitten saavutuksia hyllykössä. Kotona on
muutama poksu ja ruusuke lissää Saninkin mätsäreistä.
Klo 20.13 käytiin Essin ja suipponokkien kans lenkillä, mukaan otin vain Auroran ku noi kaks jäi retkottamaan mätsäristä väsyneenä kämpille. Auroralle hyvää treeniä kun saa lenkkeillä ilman isosiskojensa turvaa muiden koirien seurassa, etenkin kun kyseessä on turvallisia, kilttejä koiria. Moona, Sissi ja Täply-cockeri olivat siis Auroran lenkkiseurana tänään. Käytiin sellanen lampi kiertämässä ympäri ja otin Moonasta palkintokuviaki ennen lenksua.

"Toivottavasti kukaa ei nähny..."

1 kommentti:

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.