24.10.2012

Töhöttäjät

Cicaro, Aurora, Sissi, Caramel, Moona - Suipponokat
Lähinnä tämä viikko on koostunut lenkkeilystä Vimpelin metsissä irti Moonan ja Sissin kanssa. Noi on ihan toisesta ulottuvuudesta sinkoilevia avaruusalieneita ku noi pääsee koko paimenkatras irti mehtään riehumaan. Hassuja eläimiä kerrassaan, saa aina nauraa nuille. Ollaan oltu mokkapala-kaakao piknikillä tos Vimpelin metäs ja viimeks oltiin piilosta koirien kans. Aika lystikästä.
Samiksiii. Siis niii. Kiksu ähöttää.
Jäätävää. Kuuraista menoa Kajaanissa. Seur. pvänä tuli lumet.
Täydestä vauhdista kiskastaan siskon hännästä ja katotaa montako
kuperkeikkaa se heittää. - Caramel -
Katotaa kui mutanen siskosta tulee ku sitä kiskasee hännästä kuralätäkön
kohalla. - Caramel - 
Sissi saa kyytiä.
En mennyt taaskaan tokoon nyt tiistaina, koska mentiin metsään pitämään koiria irti Essin kans, yllätys yllätys. Ja joo, väsytti kauheesti ja ulkona oli jäätävän kylmä ja seliselsisills. Koirat oli muute saanu oven eteisestä kämppään auki tos eilen ku olin töis. Naama vänkyrällä, läpi sormien henkeäni pidättäen avasin oven kokonaan ja huokaisin hyyyyvin syvään... Nuo hemmetin otukset oli riehunu koko päivän kämpässä keskenään, tekemättä yhtikäs mitään tuhoa. Sängyllä oli rymytty, tai sit petasin aamulla koomasena tosi alkeellisesti. Ei muuta jälkeä eläimistä. Jes.
Taistelukoira taisteluvalmiudessa!11!1 Sauvakävelijät
poit, tää on Aujoojan jeviiji!111!

Koska en varaudu siihen että koirat rellestäs keskenään koko kämpässä 8h päivässä, seassaan yks merlenvärinen kodin täystuho ja itse uteliaisuus alias Caramelito-Terminator, olin luonnostaan kauhuissani ku eteisovi oli rakosellaan ku tulin kotia.

Ois saanu huutia neidit jos ois jotai ollu tuhottuna, olin niin nälissäni ja väsynyt sillon jo valmiiks. Niinku sillon joskus puoli vuotta takaperin ku oli teevee lattialla ku tulin kotia......... oijoi, kaikke sitä onkin jo keretty kokea ja saada shaibahalavaukset nuitte takia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.