12.10.2012

Ulkoasu muuttui

Väsäilin uutta ulkoasua niin kuin lupailin aiemmin. Bannerin kuvanlaatu heikentyi hirveästi PNG-formaatista huolimatta, joten joskus kun taas jaksan, teen siitä paremman. Muutenkin pari huolimatonta kohtaa siinä. 
Asia korjattu, nyt on edes hieman parempi kuvanlaatu, vaikka blurria tuli taas aika rajusti käytettyä.

Mitäs mieltä olette, onko liian tumma ulkoasu näin äkkiseltään? Meinasin että teen turkoosin sävyiseksi blogitekstien alueen ja tekstit mustaksi, mutta päätinkin että kokeilen välillä tällasta tummaa taustaa johon tulee vaaleat tekstit. Enää pitäisi kehitellä näkyvämpi, laadukkaampi logo mei blogikuville. Hmh.

 
Ostoksia kaupungilta, mulla oli vapaapäivä ni kävin kiertelemäs kaupungilla ja eksyin tietysti eläinkauppaan. Nakkasin matkaan jauhelihaa, söötin tennispallon, pureksittavaa ja kirpparilta löysin eurolla kakkapussikotelon :D Tollanen makso eläinkaupassa 7e, joten melkonen alennus ku löysin kirpsalta.

Samoin postissa tuli tänään ostamani treenilelu, pinkkimusta venyvä pötykkä :D Toi oli niiin söötti. Ens viikon alussa taas pitäis saapua pinkkimustaraidalliset juoksupöksyt... X) Ne on niin joustavaa materiaalia, et pitäs sopia Kiksusta Auroran kokosille.

Huomenna mulla on edessä kuvauskeikka, jossa kuvaan todella isoa tapahtumaa koululla, ja kuvia käytetään myöhemmin markkinoinnissa ja missä lie keksivätkään ikinä käyttää. Pieniä paineita täs vaan ku oon koko tapahtuman ainoa pestattu valokuvaaja... Parempi siis onnistua. :DD

Melkolailla Aurora muuttunut sitten heinäkuun.
Vasen kuva heinäkuulta, oikea lokakuulta. Valkotasapaino
vaihtelee, turkin väri ei kyllä ole juuri muuttunut :D

3 kommenttia:

  1. Uu, tosi upee tää uus ulkka! Ei oo miusta yhtään liiaan tumma^^

    VastaaPoista
  2. Nimetön12.10.12

    Tykkään myös tästä ulkoasusta hirmusesti!

    VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.