20.7.2014

Match Show Vesanto ja Tervo

Parit mätsärit tässä ravailtiin ja pönöteltiin ihan kelpo tuloksilla.

Vesannolla keli oli paahtavan kuuma, ja yritettiin etsiä Cican ja Caran kanssa varjoisia paikkoja ennen kehiä ja tarjosin koirille alituiseen vettä. Kiksun liike oli suoraan sanottuna melko kamala, mutta pikkumusta seisoi - niin kuin aina - viehättävästi sijoittuen sekarotuisten koirien sijalle PUN4. Caramel esiintyi mukavasti, mitä nyt laukkaili enemmän kuin normaalisti.

Caraa saa normaalisti ravuuttaa aika lujaa ennen kuin se nostaa laukan, mutta tuona päivänä oli laukat herkässä. Liekö selässä jumeja paljosta uimisesta. Cara pönötteli ihtesä sijoille SIN1, mutta BIS-kehässä ei edelleen moitteettomasti esiintyvälle marmoripöheikölle irronnut sijaa, joten tuloksena BIS-.

Pari päivää myöhemmin menin yövuoron jälkeisillä vajailla kolmen tunnin unosilla Vesannon kennelkerhon järjestämiin Tervon mätsäreihin, jossa olemme niittäneet jostain syystä joka kerta ihan kivasti menestystä - vuosi vuodelta aina tulosta parantaen. Keli oli onneksi mätsäreiden aikaisemman ajankohdan ansiosta aavistuksen suotuisampi kuin Vesannolla iltapaahteessa. Osallistumismaksu oli suurempi kuin ikinä missään käymissämme mätsäreissä, mutta tämä selitettiin hyviin palkintoihin satsaamisella - ihan hyvä, sillä tuppukylillä palkinnot ovat usein olleet tähän saakka luokkaa ykkösille pari märkäruokapurkkia.

© Vesannon Kennelkerho
© Vesannon Kennelkerho
Cicaro säikähti todella tavoistaan poiketen tuomarin liehuvaa mekkoa (?) ja ei oikein antanut tutkia itseään. Ravi meinasi rikkoutua laukalle, mutta ryhti liikkeessä oli jo Vesannon mätsäreitä parempi. Seisominen aloillaan on Kiksulle aina ollut helppoa, eikä Kiksua tarvitse juuri asetella. Kiksu hömpötteli sijoille SIN4. Caramelilla oli levottomat koivet -päivä, joten se liikutteli jatkuvasti jotakin jalkaa sitä enemmän mitä pidempään kehässä olimme. Rasittava tapa. "Äiskä yy jalkaa kolottaa yy en taho yy mitäs jos liikautan tätä koipea, entäs jos kokeilenki istumista?" Caramelin sijoittuminen sijalle PUN1 yllätti, mutta vielä enemmän yllätti BIS-kehässä pärjääminen, nimittäin Caramel oli BIS2!! Teimme siis samalla uuden ennätyksen, vaan vielä on se BIS1 kokematta. Jos Cara malttaisi vielä BIS-kehän aikaan seistä kuin suolapatsas, niin BIS1 voisi joskus napsahtaakin. Koira on komea ku mikä, sen liikettä kattelee erittäin mielellään... mutta levottomat koivet -oireyhtymä hankaloittaa toisinaan pärjäämistä. Cara tekee sitä lähinnä väsyneenä ja kyllästyneenä. Mutta tyytyväine saa olla likkoihin!

Palkintohyllyille täytettä.

5 kommenttia:

 1. Hyvin on teillä menny! :) Meilläkin BIS1 -sija (vielä?) kokematta, toivottavasti joskus sekin napsahtais :') Awan kanssa viime vuonna PUN1 BIS2 ja Frinin kanssa SIN1 BIS7 :P Kyl sitä osaa noista iloita ja olla ylpeä, kun muuta ei juuri harrasta sekopien kanssa (siis niin, että olisi mahdollista sijoittua :D) ja Frinin kanssa nyt virallisissa näyttelyissä saadaan varmaan luokkasijoituksiakin ootella vetskuikään saakka, jos silloinkaan niitä irtoaa :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noni, eipä hassummin teilläkään viime vuosi menny :D Haha, äläs vielä maalaile, tiiä minkälaine ruusukehai siitä kehittyy :)

   Poista
 2. Meillä kans BIS-sija vielä tavoitteissa :D Nemolla paras tähän mennessä BIS2 :)

  VastaaPoista
 3. Aivan uskomattoman ihana ulkoasu:O! ja koko blogi! liityin http://minunkoirienelamaa.blogspot.fi

  VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.