14.5.2015

Mätsäripiskejä

13.5. Kuopiossa PUN4 ja SIN2
La 9.5. oman seuran (KPSH) mätsäreissä likat sijoittuivat Cara IA SIN2 ja Cica PA PUN-. Näistä mätsäreistä kerkesinkin jo edellisessä postauksessa raportoida.

Ke 13.5. mätsärin järkkäsivät Savon Seudun Vinttikoiraharrastajat jonne osallistuttiin. Taas jälleen kerran kehät menivät päällekkäin likkojen osalta, mutta tämä nyt vaan on tällanen harmillinen seikka joka toistuu aina toisinaan mätsäristä toiseen. Onneks kehissä aina ootetaan maltillisesti tai siirretään pareja eteenpäin kun vaan vinkkasen että myöhästyn vähän kehästä. Näissä mätsäreissä sateli lopusta hieman vettä, mutta likat esiintyivät siitä huolimatta kauniisti, Cara IA SIN2 ja Cica PA PUN4.

To 14.5. mätsäreissä järjestäjänä oli Suomen Collieyhdistys. Koko mätsärin ajan satoi vettä, mikä ei kuitenkaan vaikuttanut juuri koirien esiintymiseen. Kummatkin koirat esiintyivät aikuisissa koirissa, mutta luokkaa ei oltu jaettu isoihin ja pieniin koiriin. Siispä kun kummallekin likalle napsahti sininen nauha, piti minun etsiä esittäjä Cicarolle. Annan sen yleensä esitettäväksi ja esitän itse Caran, koska Kips on helpompi esitettävä, Caran hyvän esiintymisen eteen joutuu vähän näkemään vaivaa ja siinä on omat pikkukikkansa että sen saa näyttämään edustavalta. Aikalailla eilistä esiintymistä likoilta, tuloksina Cara aikuisten SIN4 ja Cicaro aikuisten SIN-.

Ja hei eikä, ettepä usko! Kattelin ihan pari päivää sitten netistä viilennysmantteleita likoille kesän agitreeneihin, kun treenataan suorassa auringonvalossa melkein koko kesä. Harmittelin että manttelit ovat niin juutaleen kalliita, että ehkä en hifistele ja hanki sellasia paimenille. No, 13.5. mätsäreissä Kuopiossa oli kunnon superpoistomyynnit, jonne kirmasin kattelemaan. Siellä ne odotti. Kaksi lilanväristä Hurtan Cooling Coatia. Selasin äkkiä kokoja. Koot 55 ja 50. Ja normaalihinta kun näillä on nuissa koissa 65€ kappale, sain nuo hintaan 10€ kappale. En vaan voinut olla ostamatta. Siis mikä tsäkä! Oon loppuvuoden niiiin onnellinen! Kaiken lisäks koska olin joutunut sovittelemaan Hurtan mantteleita likoille hampaita kiristellen jo syystalvella, osasin nyt valita suoraan oikeat manttiskoot likoille. Ja kummallekin manttikset sopivat kuin valettu, kerrankin ekalla yrittämällä. Kyllä nyt on mukava treenailla kesän treeneissä!


14.5. Kuopiossa SIN4

4 kommenttia:

  1. Vau mikä tuuri mantteleiden kohdalla! :D

    VastaaPoista
  2. Noi manttelit on kyllä ihan superkäteviä! Mie pidän Tildalla kotonakin kun se ei ulkona tajuu mennä varjoon. Treeneissäkin ihan must kuumalla :D

    VastaaPoista
  3. Tehän ootte ehtinyt mätsäreitä hyvin kiertää! Ja todella hyvään alennukseen kyllä törmäsit! :)

    VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.