24.6.2015

Iloinen yllätyspaketti Haubox

Kaikkihan tietävät, kuinka melkein kaikkea on mahdollista tilata suoraan kotiovelle kerran kuussa ilmestyvänä pakettina. Löytyy kaikenmaailman sukkapakettia, pakettia hevosihmisille, pakettia koiraihmisille... tai no eipäs löydykään. Vaan hetkonen, mikäs sitten on uusi Haubox?Koiraihmisille toden totta on nyt olemassa oma kerran kuussa postilaatikkoon kolahtava koira-aiheinen paketti, joka sisältää laadukkaita tarvikkeita kirsukansalaiselle. Jokaisesta paketista paljastuu 3 - 5kpl joka kuukausi vaihtuvaa koiratuotetta. Boksin pääsisältöön kuuluu yleensä yksi lelu ja muutama maistuva herkkutuote, mutta paketti voi sisältää vielä paljon muutakin. Tuotteet kootaan pakettiin sekä Suomesta että ulkomailta ja jotakin tuotteista et saa mistään muualta kuin Hauboxista. Tuotteet ovat lisäksi Hauboxin kautta tilattaessa kauppojen hintoja edullisempia.

Homma toimii näin: Kerrot ensimmäisen tilauksesi yhteydessä hieman koirastasi; mm. koiran koon ja nimen. Sitten vain valitset toimitustavan ja odotat pakettia, jolla muuten on ilmainen toimitus. Paketti saapuu postiin joka kuukauden puolivälissä. Hauboxin voit irtisanoa milloin tahansa, ja ensimmäisen paketin jälkeen seuraavat paketit veloitetaan sinulta automaattisesti ellet irtisano tilaustasi.

Nyt kun teitä uusia lukijoita on kertynyt viimeisen parin viikon aikana melko hyvää vauhtia, saan palkita sekä teidät että vanhan uskollisen lukijakuntani. Teillä kaikilla on yhtäläinen mahdollisuus voittaa alkukesän sateissa lenkkeilevää karvakuonoa piristävä yllätys, sillä Hauboxin ensimmäinen paketti ilmestyy jo heinäkuussa! Ja kaikki toimii niinkin helposti kuin kommentoimalla vastaus tämän postauksen kommenttiboksiin seuraavaan kysymykseen: Mikä on kaikkien aikojen mahtavin treeniherkku? Aikaa arvontaan osallistumiseen on 28.6. klo 24.00 saakka.

Paimenlaumaajat saavat testattavakseen heinäkuun Hauboxin, joten voit lukea kokemuksiamme Hauboxista heinäkuun postausten joukosta. Odotamme Hauboxia avoimin mielin ja yhtä innolla kuin aina kaikkea uutta. On hienoa että Suomessa kehitellään uusia koiramaisia tuotteita ja palveluita, sillä niitä tuskin on koskaan liikaa näin koirakkaassa maassa. Toiveissa olisi että boxista paljastuisi jokin treenileluksi sopiva kunnon riepulelu tai lauman ikisuosikkeja eli kanaherkkuja. Odotan boxin tuotteilta laatua ja yllätyksellisyyttä, sillä etenkin koiratarvikkeissa lelu- ja herkkuvalikoima on jo valmiiksi valtava. Monia herkkuja ja leluja on siis jo keretty testata. Olisikin erikiva jos paketista löytyisi aina jokin aivan uusi tuttavuus. Leluilta odotan eniten sitä että ne ovat koiran mielestä mielenkiintoisia. Herkuilta odotan hyvää soveltuvuutta treeninameiksi, meillä kun ei herkkuja paljoa muuten syödä kuin treeneissä ja satunnaisesti lenkeillä ja kotona tempputuokioissa.

Boxista heräsi vielä sellainen miete, että ainakin minun laumalleni 12 lelua vuodessa olisi aika paljon. Nämä kun eivät leluja juuri tuhoa. Kestävyys on siis leluissa meillä sivuseikka, sillä tässä kämpässä paimenten hampaissa kestävät kaikki lelut (jopa hentoiset pehmolelut). Aivan erilainen lelujen tarve olisi jos lauma tuhoaisi leluja systemaattisesti ja jos lelut olisivat kovassa käytössä päivittäin. Mietin myös, että entäs jos omistaa krantun tai yliherkän koiran, jolle ei mikä tahansa lelu tai herkku sovi? Ehkäpä boxin paras kohderyhmä onkin avointen koirien omistajat, joilla ei ole erityisiä rajoitteita ruuan tai lelujen suhteen. Tai sitten etenkin paketissa tulevien namien tulisi sopia suurimmalle osalle koiria. Painotin nyt lähinnä herkkuja ja leluja jotka kuuluvat varmoihin käyttötavaroihin - väittäisin - jokaisessa koiraperheessä, mutta mitäs muuta boxista voi paljastua? Pyyhkeitä, öljyjä, rasvoja, heijastimia? Voin vain veikkailla, vaan juuri arvoituksellisuus on tämän pakettirallin suola, ja paketista voi paljastua joka kuukausi ihan mitä tahansa jännää!

Yhteistyössä tässä postauksessa: Haubox ja Lemmikkiblogit

44 kommenttia:

 1. Kaikkien aikojen mahtavin treeniherkku on luultavasti silakka ja broiskun kivipiira. :) Loltsille kaikki oli vikoina vuosina parasta, Laikalle voi syöttää mitä vaan, mutta ton koko lauman ahneimman, käden rannetta myöten syövän kulinaristin saa hulluuden partaalle edellä mainituilla herkuilla - siksi ne. :D

  VastaaPoista
 2. Paras nami on ollut ehkä itsetehdyt kivipiiranamit. Niillä sai kierrokset kattoon niin, ettei meinannut tekemisestä tulla mitään :D

  VastaaPoista
 3. Meillä parhaiten ovat toimineet erilaiset dentastixit Nessiellä, sekä kinkut ja juustot. Jet tykkäsi myös ranskalaisista, kun niitä oli ruuanjäminä, joten sain sen tokoilemaan oikein innolla ruokapalkalla. Patchesille kelpaa kaikki paitsi perusnappula...

  VastaaPoista
 4. Kaikkein paras treeniherkku on ehdottomasti HHC.n grillatut kanafileet ja -nugetit.

  VastaaPoista
 5. Kuivatut kanafileet toimii aina!

  VastaaPoista
 6. Perus nakit on kyllä meillä kaikkein parasta valuuttaa!

  VastaaPoista
 7. Kaikista mahtavin treeniherkku sheltti herroille = Nuijalle ja tosi Nuijalle on raaka jauheliha! Ei liikaa suolaa eikä myöskään kuivaa...Kuumilla keleillä ei ehkä ihanin taskun pohjalla, mutta kontakti (varsinkin keinu) reenissä korvaamatonta.
  Myös Kielet, jauheliha-kananmuna pihvipaistokset ovat huippuja!

  VastaaPoista
 8. Vanhemman koirani saa kiipeämään vaikka takapuoli edeltä puuhun kun sille näyttääkään Pedigreen Dentastixiä. Nuorempi ahneuksissaan toimii treeneissä namilla kuin namilla, mutta korkeimmille kärkisijoille nousee broilerin kaulat ja lihapullat. :)

  VastaaPoista
 9. Terveellisesti frolicit ;D onneksi on ahne koira jolle kelpaa lähestulkoon kaikki ruuaksi kelpaava palkkana :)

  VastaaPoista
 10. Parhaiten nameina meillä toimivat erilaiset kuivatut herkut, ykkösenä varmaan jokin kalajuttu :)

  VastaaPoista
 11. En ole oikein saanut selville, mikä on parasta, koska kaikki uppoavat yhtä nopeasti ja yhtä suurella innolla! :D No tietenkin lihaisat valuttaa enemmän kuolaa kuin vihannekset... Eipä tuo koiran ahneus yhtään haittaa - ei tarvitse ainakaan metsästää koiralle kelpaavia nameja, kun kaikki on niin superherkkua :)

  VastaaPoista
 12. Täällä herrasväelle kelpaa aivan mikä vain. Mutta kyllä siinä pienen toiminta nopeus eron huomaa jos kädessä on normi nappula tai lihapulla. Varmasti ihan missä muodossa vain liha on parasta! <3

  VastaaPoista
 13. Ehdoton treeniherkku on juusto! Vaikka aika kaikkiruokainenhan toi on :D

  VastaaPoista
 14. Ylivoimaisesti parhaaksi treeniherkuksi meillä on testattu itsekeitetyt kanansydämet, niillä kulkee treeni kuin treeni! :)

  VastaaPoista
 15. Keitetty munuainen uppoo meillä parhaiten, ei niin ahneen, manssin suuhun :)

  VastaaPoista
 16. Paras herkku (tällä hetkellä) on ehdottomasti nakit! Niillä saadaan tekemisvimmaa esiin agiradoilla!

  VastaaPoista
 17. Nimetön25.6.15

  Voiko anonyymit blogin lukijat osallistua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos kerrot nimesi ja sähköpostisi, niin voit osallistua.

   Poista
 18. Kaikki käy! Mutta Pedigreen Cheesy bites, nakit, lihapullat ja kaikki pehmeät namit taitavat nousta ylitse muiden!

  VastaaPoista
 19. Parhaita treeniherkkuja ovat olleet lihapullat ja nakit! :D

  VastaaPoista
 20. Broilerin kivipiira taitaa olla aika kova, vaikka pienelle punaiselle porsaalle käy vaikka salaatinlehti. :-D

  VastaaPoista
 21. Keitetty broiskun sydän sekä jauhelihasta itse valmistetut treeninamit on ehdottomasti meillä maistuvimmat! :)

  VastaaPoista
 22. Täällä toimii oikeastaan melkein mikä vaan "herkku", mutta voiton taitaa viedä frolicit ja nakit! :)

  VastaaPoista
 23. Meillä on parhaimpia nameja ollut Hau-Hau Championin liha-, kana- ja lammastikut. Ja koirat innostuu vielä niiden muoveistakin. :) Mutta myös nakit on listan kärkipäässä.

  VastaaPoista
 24. Meidän koiruuksien sellaisena perus hyvänä herkkuna toimii nakit, mutta Foxilla taitaa se kissanruoka olla ihan ykkönen!

  VastaaPoista
 25. Parhaat treeninamit on ehdottomasti kana -ja ankkafileet :)!

  VastaaPoista
 26. Vaikea kyllä yhtä sanoa, mutta kaikki makkara menee kyllä varmaan ykkösenä.

  VastaaPoista
 27. Meillä ei taida mitään ykköstä olla, kun ahne eläin toimii lähinnä omalla ruuallaan, mutta broiskun kivipiira on kyllä yksi ihan mainioin herkku :D

  VastaaPoista
 28. Nimetön25.6.15

  Meillä menee kyllä kaikki! Mutta ollaan käyttetty Trick & treat:in treeni nameja

  Aino O.

  VastaaPoista
 29. Paras treeniherkku on ehdottomasti lihan tavalliset kypsennetyt lihapullat tai joskus myös maksamakkarapalaset :)

  VastaaPoista
 30. Maksasta ja kananmunista itsetehdyt herkut on toimineet kaikkein parhaiten kautta aikojen :)

  VastaaPoista
 31. Turolle kyllä kelpaa oikeastaan mikä tahansa, mutta parhaiten tähän mennessä on toiminut lihapullat ja nakit. :D

  VastaaPoista
 32. Ylivoimaisesti paras treeniherkku meidän koirien mielestä on sellaiset pienet sydämmen muotoiset häränlihaherkut. Kaikki kolme tekee mitä vaan että saisi niitä :D

  VastaaPoista
 33. Keitetty ja kuivattu hirvenmaksa peittoaa meillä kaikki muut namit. Sääli vain, että herkkua on tarjolla pääasiassa vain syksyisin.

  VastaaPoista
 34. Meillä tykätään kaikista nameista, ollaan käytetty ihan monenlaisia nameja. Mutta mitä lihaisampi, sen paremmin innostuu siitä.

  VastaaPoista
 35. Meillä ykköspallille nousee treeniherkuissa yksinkertaisesti nakit! :) Ne on koirien mielestä niin ihania, että kiipeävät vaikka puuhun saadakseen. Mutta tietysti käytetään paljon myös muunlaisia nameja, koska aina ei jääkaapista löydy nakkia, vaikka koirien mielestä muuta siellä ei saisi ollakkaan :)

  VastaaPoista
 36. Nimetön27.6.15

  Meillä kaikkien aikojen treeninami on loppupalkkana käytetty paistettu lohi! Mutta hyvänä kakkosena tulee trick&treatit xs-koossa ja "sikarit" joita on useallakin merkillä, niistä voi taittaa sopivia paloja! T. Mipa

  VastaaPoista
 37. Paras (ja tällä hetkellä ainoa) treeniherkku on Natures:menun kanaherkut! :'D Niitten perässä pentu tekee mitä vain

  VastaaPoista
 38. Mahtavin treeninami on se perinteinen, eli nakki :)

  VastaaPoista
 39. Ehdottomasti possun niska jota on haudutettu yön yli. Tätä herkkua ei monesti saa, mutta kun tippuu niin Roope kyllä soittaa vaikka viulua ;)

  VastaaPoista
 40. Keitetyt kanan sydämet:PP

  VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.