9.9.2011

Superpostaus

Ensmäesenä het kättelyssä, mikä ihmeen otsikko tuo nyt on olevinaan. Wohoo näin pennut. 2 viikkoa erossa nappuloista on i h a n liikaa. Voi luojake, miten voi karvamytyt kasvaa vauhdilla. Ne oli ennen onttoluisia linnunpoikasia, joiden painosta 98% oli karvaa. Nyt ne on tommosia mötkylöitä, painoa antiikkivaa'an mukaan n. 7-8kg kummallakin. Niistä on lisäksi tullut koipeliineja. Sellaisia broilerinmötkylöitä, joita myydään esimerkiksi K-kaupassa. Tai Rismassa. Ainoa ero on, että nuo eivät ole marinaadissa. Paitsi tämän päiväisen metsälenkin jälkeen.

Käytiin siis tänään metsässä. Vau, voitteko ikinä uskoa tätä. No joo tulin viikonlopuksi tosiaan kotia tänne Tervon kylille luonnonhelmaan. Sani ja pennelit näkivät toisensa pitkästä aikaa, ja heti alkoi mahdoton pentujen retuuttaminen, ja naperot menivät selälleen jo kun näkivätkin Sanin sinkoavan kohti. No, pienen kurinpalautuksen jälkeen turriloiset vein tosiaan sinne metsään. Naperot uivat heti sellasessa inhassa parin metrin kokosessa sammalvesimontussa, se näyttää suonsilmältä ja mä aina ihan hysteerisenä oon jo köyttä ettimässä ku pelottaa, että se imaisee koirat mennessään ja syöksyisin tietysti itse perään empimättä hetkeäkään oivoi olempas itsetuhoinen.

Njoo koirat riekkuivat pitkin metsiä ja järviä ja pennut hyppelivät ihan innoissaan risun ylite, ihme agiliitokoiria, hypyt tulee vasta vuoden iässä, aijai naperot. Itsenäisiä otuksia ainakin ovat, kun Sanista olivat erossa pari viikkoa. Kiertelevät omia lenkkejä ojanpientareen toisella puoella jii än ee, mitä ne eivät ennen ole tehneet.

Mitähä mun vielä piti infota. Ai, tekee mieli rutistaa naperoita, ne on niin öpöjä. Aivan, ja Caramel on melekone rinsessa. Harjaaminen on ihan hirveetä, pitää kierrellä pitkin seiniä kun harjataan. No se menee ohite tuo tuommonen. Pesu on kans jotakin niin vastenmielistä että hyi hirvitys. Kiksu ottaa kaiken paljon rennommin, Cara on todella herkkä koira kaikessa, mutta en näe sitä ollenkaan pahana asiana, ja luonteet kerkeävät vielä kehittyä vaikka minne suuntaan. Korvat eivät oo vieläkään nousseet kummallakaan, mutta vielä ne kerkee nousta.

Tehosterokotus ois vajaan parin viikon päästä, kun napsut täyttävät 4kk. Hmh, sitten vois alkaa ettimään mätsejä nuille, ja Sanille onkin jo yhdet tiedossa, jonne oltas menossa syyskuun loppupuolella. Oke viel pari fotoa tähän, koetan rajoittaa oikeasti pariin, mutta niitä tulee taas joku 10.... No, saattepahan nähä kuvia, muahaha.

10.9. Jea, käytiin koirien kans mökillä, taas. Mukana oli myös Koda-wss.

Sani kiittää kauniista ruususta Corneten omistajia!
14 vkoa
14 vkoa


2 kommenttia:

  1. Noi on ku eriväriset kaksoset :D

    VastaaPoista
  2. Jjep, Cicaro on saanut Caramelia kiinni jalkojenkasvattelussa, joten melko samantyyppisiä alkavat olemaan :DD

    VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.