3.11.2012

Kekripukin loppu

Erikoispostaus tulee olemaan aiheesta "Lenkkipolkumme",
sekä vissiin myöhemmin aiheesta "Lauman päivä".
Kiiwitaidetta parhaimmillaan. Tai pahimmillaan.
Ja nyt mää alan valmistautumaan iltalenkille, joka ei ole siinä mielessä ihan tavallinen, koska menemme katsomaan melkoiseen ihmisjoukkoon Kekripukin polttamista ja muutenkin Kekrijuhlaa, linnanraunioille. Karrrmivaa loppuiltaa kaikille....!

Klo 20.48| nyt on käyty toljottamassa kekripukin polttaminen. Paikalla oli tietysti satapäin ihmisiä ja koiria ja vilskettä. Koirat otti tapahtuman tosi iisisti, eivätkä välittäneet äänistä, tulesta, savun hajusta tai juoksevista ja kiljuvista lapsista saatika toisista koirista. Neitykät saivat ihailua osakseen aika monelta aikuiselta ja lapselta, kun ovat muka niin sööttejä (märkine räntäturkkeineen) :'D Siinäpä se iltalenkki sitte oli.

Kekripukki irvistää? :DD
Kekripukki palaaaa.


Kierrettiin torin kautta kotiin päin ja siin tuli jotkut tyypit kyselee tyttöjen rotuja ja aikamme siinä jutusteltiin ku paikalle saapu koira ja mummero ja se mummero sit kysäs et "onko nää ennen tavannu?" ja toi tiibetinspanielia lähemmäs minu kolmikkoa, vaikken ollut antanut lupaa tuoda vierasta koiraa laumani lähelle. Nää tyypit joitte kans jutustin, ehti siihe väliin tokasta mummolle että elä tuo sitä koiraa lähemmäs ja mä sit jatkoin ettei mulla ole tapana antaa koirieni tehdä tuttavuutta vieraisiin koiriin lenkeillä. Kumma, etteivät kaikki sitä tunnu tajuavan... Hyvähän se on mummeroisen yhden pikkutipsun kans siin tsillaa ku minä sain pidätellä kolmee sähläriä liukkaalla alustalla ku nuo toki innostu vieressä olevasta tipsusta. -,- Sit se mummero vielä jäi siihe vähäks aikaa seisomaan ja toljottamaan ja tajus viimein lähtee vetää toisaalle. Eipä siinä sen kummempia, lähettiin kotia ja nappasin tällasen foton viel vähä enne kämpille saapumista...

Räntäpallot iloisena sateessa. BLIP.

2 kommenttia:

  1. vitsi tuo asetelma :D iha ku ois kolme pikkuhukkaa :>

    VastaaPoista
  2. Buhahaa, reppanat vähä kärsineen näkösenä >:DD

    VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.