29.11.2012

Haaste

Haasteen sain Hurttateam ja Pienen spanjelin elämää -blogeilta. Haastan lukijani, en jaksa joka viikko alkaa erikseen etsimään tuntitolkulla haastettavia....

1. Miksi valitsit juuri koiran lemmikiksesi?
Koska olen kasvanut niin, että ympärillä on aina ollut koiria. Olisi aika orpoa olla ja elää ilman koiria. Lisäksi koira on monipuolinen eläin, koska sen kanssa voi harrastaa hyvin erilaisia lajeja. Ja koirat ovat eläiminä kauniita, tai ainakin useimmat ovat, eikä niiden pitäminen ole liian vaikeaa tai kallista.

2. Haluaisitko muuttaa lemmikkisi väriä/kuviointia?
Sanille voisin haluta lisää valkeita merkkejä, kuten valkean piirron päähän sekä runsaammin valkeaa jalkoihin. Aurora on väritykseltään pitkälti täydellinen, merlekuvointi menee juuri niin kuin pitääkin eli tasaisesti, ja mustaa löytyy sopivasti, ei liian isoina eikä liian pieninä läntteinä. Kiksulla sais olla näkyvämmät tan-merkit ja valkea piirto. Caramelin oikea kylki voisi olla astetta mustempi/marmoroituneempi. Kauheeta viilausta, minu hauvathan on täydellisiä ihan just tuollasina kuin ne nyt on.. :DDD

3. Mikäli treenaatte jotain lajia yms. mikä on heikoin osa-alueenne/liikkeenne?
Caralle vaikeinta lienee kaukokäskyt, ja Cicarolle paikallaan makaaminen. Se ponnahtaa istumaan ihan hemmetin herkästi. Ja luoksetulo ihan näin yleisesti lenkeilläKIN......

4. Jos voisit ottaa aivan minkä eläimen haluat ilman mitään rajoituksia, minkälaisen asukin ottaisit?
Kylläpä se hevonen olisi, tai sitte lisää koiria eli aussi, sheltti tai bortsu. Muihin eläimiin ei oikein ole intressiä. Paitsi rotta tai hamsteri tai hiiret ois ihan kivoja.

5. Haluaisitko harrastaa lemmikkisi kanssa jotain lajia, joka ei syystä tai toisesta onnistu?
Agilityä vaikka heti, mutta jospa keväällä onnistais!

6. Minkälaisia blogeja/blogipostauksia luet mieluiten?
Omaperäisiä, visuaalisesti kauniita koirablogeja, joissa teksti on luettavaa niin fontin, kirjasimen koon kuin muidenkin tekijöiden osalta. Mitkään blogit, joissa vain kerrotaan lenkkeilystä joka kerta, eivät kiinnosta. Tai jos blogin tähti on rodultaan mikään muu kuin aussi, sheltti tai bortsu, niin ei kiinnosta niin erityisesti.

7. Onko lemmikilläsi jotain erityistä tapaa, joka saa sinut aina hymyilemään? 
Kiksulla niitä riittää. Se saattaa omia 3 puruluuta itselleen etujalkojensa väliin, etteivät muut saisi yhtään ja neiti itse saisi kaikki kolme! Kiksu myös tykkää istua sylissä. Ja kun Kiksu on innoissaan ja se haukottelee, se naksauttaa hölömösti nyökäten suunsa kiinni.
Auroralla taas on se ihana tapa, että se vispaa häntää heti kun sille alkaa puhumaan ja vetää korvat luimuun. Tai jos sille "haukkuu murahdellen", se tuhahtelee ja nostaa ylähuultaan tyhmästi.
Ja Cara tulee ihan kiinni nukkumaan tai hyppää syliin ku datistan tai katon leffaa. Tai niin kuin isänsäkin, örisee kierien pitkin lattioita.

8. Minkälaista lemmikkiä et ikinä ottaisi?
Käärmeet, hämähäkit, marsut.

9. Jos sinulle tarjoittaisiin jonkun lajin luovutusikäistä pentua/poikasta, joka lopetettaisiin muuten viikon sisällä, olisitko valmis antamaan pienelle kodin?
Ehen olisi. Useimmiten ihmiset uhkailevat eläimen lopetuksella, jotta he pääsisivät siitä pian eroon. Ihan idioottimaista ja tyhmää. Enkä ottaisi, vaikka uhka olisi todellinen. En rasittaisi itseäni sillä, että tarjoan kodin yhdelle tuhansista lopetettavista eläimistä. Muuten sais pelastaa kohta kaikki muutkin tuhannet...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.