16.11.2012

Rrribbit

Vihainen. Tulen töistä ja oon niin kiva ihminen että nappaan heti ekana lauman hihnaan ja vien ne ulos. Päästään ovesta ja ohi kävelee pieni musta villakoira. Mitä tekee lauma? RÄKYRÄKY KISK KISK RÄKYRÄKY IUIUIU. Voi vitalis että mulla palo käämit, kiskasin lauman takas rappuun ja nyt ne mököttää eteisessä ku ite puran vihaani naputtamalla tänne. Miksei nuo hemmetin apinat vois vaan kattoo tyynen rauhallisesti ohimeneviä koirakkoja? Tarviiko niiden seota tuolla tavalla. Joo-o, ehkä huono valinta viedä samalla ovenavauksella koirat ulos kun ne on muutenkin aina minun kotiinpaluusta ihan katossa. Ja sitte ku ne pääsee vielä ULOS ja sitte ku ne vielä näkee KOIRAN ni huhuuuh, soppa on valmis.

En enää lenkitä nuita ryhmässä, ellen mee Essin ja suippisten kans mehtään. Kuslenkit heitetään privaattina, ihan jokaisen kanssa. Lenkit lyhenee kolmanneksella, mutta toisaalta ne sisältää enemmän harjoittelua ja aivotyöskentelyä rauhoittumisesta. En mä jaksa joka kerta hävetä sitä että nuo rähjää. Ja nyt ku on tiet liukkaita, on aika hengenvaarallista mennä tuolla muiden koirakoiden seassa, ku nuo voi kiskasta minut kumoon hetkenä minä hyvänsä. Pitelen kolmea pommia hihnan päässä.

En vielä tiedä, mitä metodia nuihin käyttäs. Mä oon testannu ihan varmasti jokaista taktiikkaa, eikä mikään niistä oikein tepsi. Jännä että hallissa treenatessa nuo on OK muiden koirien seurassa ja muutenkin kaikkialla muualla missä koiria on PALJON. Sitte ku on yks ainut koira vastassa ni se on ihan kaaaaauheee uhka sitte se. Toisinaan nuilla on hyviä kausia, ja toisinaan huonoja. Nyt on huono kausi. Tosi huono.

Ja muistakaahan osallistua jouluarvontaan, pari postausta takaperin löytyy ohjeet!

3 kommenttia:

 1. Sait haasteen :) http://hurttateam.blogspot.fi/2012/11/11-kysymysta.html

  VastaaPoista
 2. Sait haasteen :) http://hurttateam.blogspot.fi/2012/11/11-kysymysta.html

  VastaaPoista
 3. Anonyymi16.11.12

  Tiekkö, mulla on ihan sama tunne mun koirien kanssa. Yks päivä nuo kaks taas rähjäs niin että hermo meni. Silloin kun ollaan suuren koiramäärän seassa niin ei mitään, mutta lenkillä vastaan tulevat koirat, huhhuh.

  VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.