6.11.2012

Räntävimpeli

Sorrun taas kuvapostaukseen, pahoitteluni.. :D Mutta kun näin se on helpompi kuvailla, mitä on puuhattu ja miten on mennyt. 
Huomatkaa saletisti hot uusi logo kuvissa! Sain ihteeni niskasta kii viimein. Ja illasta tapahtui vielä lisää muutoksia, nimittäin blogin ulkoasu muuttui jälleen totaalisesti. Ei se vasta väkertämäni ollutkaan niin meijän näkönen. Se oli liian tumma, ja pidän ruskean-harmaan-beigen -värisestä blogista enemmän. Mitä mieltä tästä vintage-tyylisestä ulkoasusta? Ja eihän tämä koukeroteksti ole liian vaikealukuista? Myöhemmin paljastui, että olihan se.

Lukijoita on nyt tasan SATA, tämäpä juhlan paikka! Lauma kiittää ja kuittaa teitä kaikkia pienellä arvonnalla. Aikaa osallistua arvontaan on 20 . 12 saakka, jonka jälkeen arvon voittajan. Kommentoi tähän postaukseen osallistuvasi arvontaan ja kerro samalla, mikä Paimenlauman blogissa on mielestäsi kivointa, ja olet mukana arvonnassa!

Kunhan pääsen kotona joulun seutuun ompelukoneen ääreen, väsään arvonnan voittajalle pienen yllätyksen. (Palkinto onkin ihan kaupasta ostettu, koska en päässytkään käymään kotona ennen joulua...) Vain koiran omistavat lukijat hyötyvät tästä arvonnasta, joten arvontaan osallistuminen edellyttää, että sinulla on jokin nelijalkainen koiramainen eläin hihnan toisessa päässä...!

Örmy lumirotta ihan kauniina.
Dans dans dans till we drop.
Sipatus ja Caratus vetelee merlerallia sohjossa.
SISSI. Caps lock jumittu, nyt ei voi enää mitään tälle.
Ketunpoika. EIKU MOON TYTTTTÖ!
Serppisiskokset normaalissa tilassa.
Gremlings. Kirjotin varmaan oikein.
Ahahaaauloola. SHEEE WOOLFF.
Possujunailua
YIIHAA pilaan saletisti tän ryhmäkuvan t. Sissi
Kipppaaa...
Metsässä tapasimme mudipennun.
Mohooona filistelee.
Hallitsee.
Kepi ja kuvanlaatu.
Örmylä pynyt.
JEE NE JAHTAA MUA NÄÄKSÄ ÄISKÄ
Tilanne päällä?

16 kommenttia:

 1. Ihan mielettömän hieno ulkoasu! Mä tykkään tällaiset vintage -hengestä ja siksi tämä vetoaa minuun todella paljon. Tykkään etenkin tuosta taustasta ja siitä kuinka tämä keskiosa näyttää kuluneelta paperilta. Ihana. Myös tuo banneri on tosi hieno lintuineen ja lehtineen. Nuo koirat voisivat tosin olla tarkemmat.

  VastaaPoista
 2. Saakeli! Helkkari mikä ulkoasu! Ossaispa itekki :D

  VastaaPoista
 3. No mää tykkään tästä blogista ihan sen takia, että tää ulkoasu on ihan huibbu (okei se on vaa sivuseikka ny) mut ku näiden kuvien ja kaiken takana on niin mielenkiintoiset ja henkilökohtaisesti mahtavat persoonat (emäntä ja koirat) joiden touhuja on ihan best lueskella! (vaikka ite ollaankin monessa mukana.. :D)

  VastaaPoista
 4. Postaukset jossa on juttua kivasti, ihanat koirat, hyvät kuvat ja ulkoasu, kaikki oikeen kutsuu lukemaan! :)

  koiramaalla.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Mää ainaskin rakastan tätä blogia,kun ulkoasu osaa aina olla todella hieno ja bannerikin on mielestäni ihan mieletän ja koko ulkoasu on todella houkuttava ja tunnelmallinen ja teksteissäkin on järkevää ja myös joskus hauskaa postausta joten tätä blogia suosittelen ihan kaikille koiranomistajille.Kuvat ovat myös kivoja ja houkuttavia blogissa.
  Tämä blogi on minusta yhden suuren koiraperheen elämää!Minusta voisi painottaa kirjan nimeltä Paimenlauma.

  Ihan mielettömän kiva blogi sulla on!

  VastaaPoista
 6. Osallistun arvontaan!
  Tässä blogissa parasta on ehdottomasti se, että postaukset ovat monipuolisia. Blogissa on paljon hyvälaatuisia kuvia ja koska rakastan valokuvia, niin luen vaan sellaisia blogeja josta niitä löytyy reilusti;)
  Ulkoasut on myös olleet kaikki hienoja, niinkuin tämä uusikin!

  VastaaPoista
 7. Niin ja siis osallistun arvontaan :D

  VastaaPoista
 8. Kivointa on ehottomasti nuo kuvat ja siun kirjotustyylisi:)

  Ja osallistun arvontaan:)

  VastaaPoista
 9. Oon seuraillu tosi pitkään tein blogia, mutta itse tykkään lukea suhk. pitkiä postauksia, mitä teet. Ulkoasu todella hieno ja koiratkin ovat upeita!

  VastaaPoista
 10. Oon koukuttunut lukijaksi kivan ulkoasun ja kuvien takia. Teksti ihan suht helppolukuista ja omanlaista.

  VastaaPoista
 11. osallistun arvontaan. Blogissa on paljon ja hyviä kuvia, kirjottelet usein, ja erilaisista aiheista. Eli siis perus arjesta, ja sitten vähän syvällisemmistä. :)

  VastaaPoista
 12. Osallistun arvontaan. Blogissa on paljon ja hyviä kuvia, kirjoittelet usein erilaisista aiheista. Eli siis perus arjesta, ja sitten syvällisemmistä.

  VastaaPoista
 13. Osallistutaanpamekin arvontaan jos kerta se vielä on mahdollista. Ilman muuta seurailen mielenkiinnolla teidän bloggeroista, koska jutut on mielenkiintoisia ja kirjoitukset sopivan mittaisia. Mukava kun kirjottelet omia ajatuksia myöskin! JA blogin ulkoasu on perfecto, kunpa iteki osais tehä omasta blogistaan massasta poikkeavan..! Jajaja, niin.. siksi seuraan juuri teirän blogia! Ps. Koirat on myös <33

  VastaaPoista
 14. Osallistumpas arvontaan. Liityin lukijaksi ihan vain noiden valjakkojuttujen takia, mutta kun tarkemmin blogia tutkii, ovat muutkin jutut olleen todella kiinnostavia. Harvemmin collie/paimenblogeja ajokoiraihmisenä luen, mutta tähän jäin kyllä totaalisesti koukkuun :D

  VastaaPoista
 15. Minäkin arvontaan vain mukaan!

  Ulkoasu on todella kaunis ja se jää mieleen koska muilla en todellakaan ole nähnyt vastaavanlaista! Kuvat on myös aivan upeita, ja postaksistakin olen tykännyt paljon. Ja koirat.. yli ihania söpöläisiä. Ajattelin nyt vihdoinkin liittyä blogisi julkiseksi lukiaksi!

  VastaaPoista
 16. Osallistun arvontaan. Parasta tässä blogissa on kirjotustyylisi ja kuvat, ne on niin hyvä laatuisuia :)

  VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.