25.11.2012

It's raining dogs

Sateita piisaa. Ja kunnon plussakelejä, mistä seuraa paljon kuraa ja hiekkaa kämppään. Saa olla (pitäs olla) siivoamassa ihan koko ajan, mutta ku ei aina riitä aika tai jaksu. Mul on ahistellu henkee viimeset 3 päivää, joten meinasin ens vkolla kävästä terkkarin luona, josko pääsisin johki tutkimuksiin et mikä tää homma nyt on.

Pari vuotta mulla on ollu hyvin satunnaisesti hengenahdistusta aamuöisin, ja nyt tuntuu että on tihentyny nämä ahdistelut. Ja ne ei enää mee ohi sil et istuu hetken aikaa pystyasennossa. Vaan ne voi jatkua monta päivää. Tietysti oon googlaillu omatoimisesti että mikä mulla vois olla, ja siellä on oireet viitannu sydämen vajaatoimintaan, astmaan, allergiaan.. mihin nyt ikinä onkaan. En silti mene tekemään mitään omaa diagnoosia, koska jos lähetään siitä liikkeelle, että kaikilla on aikalailla JOSKUS kaikenlaisia oireita, niin sitä sitte herkästi itelleen löytää 10 eri taudin oireet netistä. Joten njäh, kattoo ny ku siivosin tnn taas oikein tosi huolella, että auttaako ahdisteluun. Koska ainoa yhtäläisyys jonka oon löytäny ahdistuksen ja arkeni välillä on se, että herkemmin ahdistaa henkeä jos kämppä on kovinkin hiekkainen ja karvainen ja pölyinen.

Ei kai ole normaalia kellekään nukkua hiekan ja karvan ympäröimänä? Mulle se vaan on, koska koirat on niin kivoja unikavereita... Noh, jospa huomenna ei ahistais ni sais ees välillä hengittää normaalisti. Kauheeta ku meinaa jo aloillaan seisominen toisinaan saada aikaan kunnon hengenhaukkomista. Yhtenä aamuna taistelin 3 tuntia sen kans et pääsin viimein käyttää koirat ulkona aamupissillä. Joten, ei tää näin voi jatkua. Jos mulla todettaski joku astma, ni enhä mä koirista luopus. Ehei, oon niitte kans eläny tasan 20 vuotta ja rapiat, joten emmä niitä vois mihkää viskaa yhtäkkiä. Masentusin ja kuolisin ja syntysin kohta uudelleen.

Käytiin tänään Essin ja puikkisten kans jälleen ette-ikinä-vois-arvaa-missä. Alkaa V loppuu I. Joo just siellä. Ja kuvia tuli sellane +700. Oon vasta käännelly ne ja karsinu pois toivottomat tapaukset. Jospa tässä ens vkolla kerkeen käsitellä ne. Laitan tähä ny jotai vanhoja kuveja joita en oo muistaakseni julkassu aiemmin. Luurilaatusia!

Nöpö (Iipuri) ja Kiksu unosilla kotona.
Rakkilapset puistoileeee. Joskus kevääl otettu kuva.
Aurora matkustaa reippaana.
Jäätävimmänkin konnarin sydän sulaa,
kun junavaunussa istuu tommone.
Mihinkähä lie menossa, Corollan
takapenkillä isosisko pitämässä huolta
pikkusiskosta.
Matkalla Lahteen viemässä siskolleni
Auroraa hieman muuttonsa jälkeen.
Jo hieman isompana tyttönä junaillen
ilmeisesti Lahteen.

Kolmen kopla menossa Tervoon kotona käymään,
Sani-äiskä mukana hakemassa lapsiaan junikselta.
Matkalla Kajaaniin, pitkästä aikaa 3 koiraa mukanani.
Ennätyshyvin sujunut junamatka ahtaassa vaunu-
neljänneksessä, koirat vain nukkuivat eivätkä välittäneet
kanssamatkaajista ollenkaan!
Rapainen Karski puistoilee, oisko kevättä
vai alkusyksyä.
Lenkkireittimme -postaus tulossa kyllä, en ole sitä unohtanut :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.