4.4.2013

Agiliidon toinen kerta

Tytöt venaa hiliakseen ku tutustun ite rataan.
Saatiin tänään kuvaaja messiin aksaan! Kuvista huikeen iso kiitos kaverilleni.

Tänään aloitettiin radan pätkällä. Oli hyppy, jonka jälkeen mutkaputki, hyppy, muuri, takaakierto hypylle ja suora putki. Opeteltiin siis takaakierto käskysanalla "takaa" ja kun tämä rata alkoi sujumaan osissa, siirryttiin seuraavaan tehtävään. Opeteltiin ohjauskuvio "jaakotus", jossa sain minäkin miettiä kunnolla, miten se suoritetaan. Vaikeaa, mutta loppuun aloin oivaltaa mistä on kyse. Jaakotusharjoituksen jälkeen jälleen seuraavaan tehtävään, eli opeteltiin kontaktipintoja puomilla. Koiralle käsky "kiipee", namitargetti kontaktipinnan alla, ja ite sanoin samantien "ota" kun etutassut koskettivat maata. Tämän jälkeen vielä viimeinen tehtävä tälle päivälle, eli 8 keppiä ohjureiden ja hihnan kanssa. Viimeksi mentiin 4 keppiä, joten tänään tuplattiin keppien määrä.

Ennen kuin päästiin ite treenimään, katottiin bordercollien menoa radalla... Kylläpä oli melkosen hienoa menoa, kun ammattilaiset meni rataa. Vaude. Ehke mekin joskus... Mutta tytöillä oli tänään kiva vire treeneissä, mitä nyt Kiksu meinasi haahuilla jossakin välissä. Kouluttaja sanoi, että Kiksun kans tullaan tekemään enemmän töitä kuin Karan kans, koska se ei ole niin rohkea kuin Cara, ja vaikka se onkin älykäs, niin se on silti haasteellisempi ohjattava. Eikä ehkä niin hyvin kontaktissa. Mutkaputkeen tytöt eivät tänään suostuneet menemään itsenäisesti, mutta suoraan putkeen kumpikin meni epäilyittä. Kiksu juoksi kerran ihan oma-alotteisesti suoran putken läpi, mikä oli tosi positiivinen ylläri! 

Kumpikin neiti sai kiitosta siitä, että ne malttoivat odottaa vuoroaan sivussa kiltisti ja olivat hyvin kuulolla. Ja minä olen jälleen todella nopea oppimaan... Vaikka sähläänkin kaikkea turhaa radalla, kuten huidon, läpytän käsiä tai muuta yhtä ihmeellistä :D

Mutta tästäpä taas jatketaan ensi viikon treeneissä! Mukavata oli taas ja opittiin jälleen uutta me kaikki.

Saatan olla hieman jälessä valssaamisessa... :DD
Mikäs se siellä taas, namikäsi........ :D damn.
Kaipsu loikkakoikkaa.
Valpass.
Mökötäksä mulle vai hä?
Muuri!
Kepikepi.
Jaakotusta opettelemassa.
Kaljukarkki muurille menossa.
Kontaktipintaa opettelemassa puomilla.
Cara odottaa kun sisko agiliitää.

1 kommentti:

  1. sulla on tosi kiva blogi, näitä tekstejä on mukava lukee! :)

    VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.