14.4.2013

Sunnuntaina

Hupsista, vuosi pyörähtänyt viime käynnistä Kuurnan koirapuistossa, vaikka eipä tuonne ole matkaa kuin parisen kilometriä. Menin sinne siinä toivossa - for real believe or not - että mesta ois kuravaltakunta. Karkki-Queen ja Kaipru-Queen olisivat saaneet olla kuravaltakunnan kuningattaria, mutta hitot. Pleissi oli vielä luminen ku mikä. Olisin saanut messeviä kuvia kurassa loikkivista koirista niin kuin viime kevväänä, vain sillä hinnalla että joutuisin pesemään jälleen kaksi erityisen mutaista paimenta. Pieni hinta hyvistä kuvista, ewhh? Nyt osa pitää minua saletisti ihan kahelina. 

Anohowskis, tässäpä "muutama" säälittävä otos lumisesta puistoilusta... Ehkä jo muutaman viikon päästä saadaan melskata kurassa, jos tuo valkoinen inhokkiaine sulahtaisi viimeinkin pois...... Sitä venaillessa tai paremminkin toivoessa.

Tulpaan tulee Kameli-Kalamel ku tällee mua moukaroit kaikkien nähden.

Poskipilkku <'3


TERVETULOO HEEELSINNKIIINN eiku kuurnaan heyjeah.
Tä et pelkele tänne kuulu tenkin kuikelokoipi, mikä tää luulet olevati.
Tervetulokomitea....
Ahhhhampuusi. Psss kiva koukkuhäntä.
Korppukarkki.
Viheriäshampuusi
Luikelo. Karski ja Karskin aina-niin-ryhdikäs-olemus.
Derppiina tässä hei.
Kauniit varpaat, Hampuusi.

Viiksiwallu.
WOOT-WOOOTT.

*hauks*
Sieväilee.
Niin kuin ehkä muutamat ovat havainneet, omistan uuden kuvankäsittelyohjelman. Opetteluttaa vielä hieman, ja jouduin lisäämään toisella (alkeellisella) ohjelmalla tarkkuutta osaan kuvista kun menivät pienennöksen takia niin pehmoiks. Eikä tuossa alkeellisemmassa taas prögrämmissä ole sellasta kivasti asteittain säädettävää tarkuustyökalua, vaan sillä ryssäytettään kerralla tietyn verran tarkkuutta kuvvaan, ja se sitte vetäsee aina vähä överiks. Sietäkää siis, ehkä joskus opin käsittelemään kuvia oikein tai hankin jonkun muun ohjelman kakkosohjelmaks kuin Photofiltren. Tai tykästyn tohon Gimpiin.

On muuten kummasti koirien valkeat merkit muuttuneet rusehtaviksi taas näin keväällä. Kunhan pahimmat kurakelit on ohitettu, pesen tytöt ekaa kertaa ikinä. Nyt tulee vaan pestyä joka lenksun jälkeen tassut, joten syystäkin on tommosia puolilikasia koiria.

1 kommentti:

  1. Kivoja kuvia! Mekin meinattiin eilen käydä tuolla kuurnan koirapuistos :D

    VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.