9.4.2013

Morning of sunshine

Nyt on viskattu vesivahingossa tuhoutuneet rokotustodistukset elläasemalle, ja tuntipa siinä pyörähti koko lenkissä. Harvemmin tulee vapaapäivinä heitettyä aamuisin tunnin lenkkiä koska en ole aamuihminen, mutta tämän päivän tuntien peruunnuttua päätin, että menemme kävellen ellään auton sijasta. Tulipa tutuksi kunnaneläinlääkärin uudet tilat, ja löysin perille vaikka rakennus olikin aika sivussa eikä sitä mistään Google Mapseista nähnyt. Siistit, isot tilat on nyt missä käydä tyttösten kanssa, vaikka ainahan sitä toivoo ettei tarvis rokotuksia kummemmissa merkeissä siellä käydä. Onneks on sekarotusia, karsiutuu turhia käyntejä...

Tjoo-oh. Rovosoetukee äskösestä luomaan kysymyksiä kysymyspostaukseen, kanavoidaan rrraivo oikein. Lukijoita melkosesti karttunut lisää vähässä ajassa, terppatuloa siis seuraamaan meijän sekalaisen sekopilaumamme arkista aherrusta ja laumanjohdon kärkkäitä mielipiteitä uusillekin. Tuumailin että en ole koskaan tehnyt kysymyspostausta, joten jospa sellainen olisi paikallaan nyt, kun se maaginen sataraja on jo ylitetty aikapäiviä sitten. Eli aivan vapaasti nyt kaikki lukijat kysymyksiä kommenttikenttään skriptaamaan, lupaan että vastaan ihan jokaiseen asiaankuuluvaan kysymykseen ja ehkä vähän asiattomampiinkin (karmee sana). Repikee tieto irti meijän laumasta!

Erikoispostausaiheita on kimpoillu mielessä tavallista enemmän, ja niitä oonkin yrittäny listata ylös. Mm. ruokintahommeleita oon tässä mietiskellyt jälleen uudesta näkökulmasta, ja ehkä enemmän puolibarffin puolelle ollaan kääntymässä, vaikka pakastintila on edelleen kovin rajallinen... Kuitenkin, tämän kirjoitelman jälkeen valaistuin.

Tänään on taas toko, mutta otetaan aksaa varten kaadetulla aidalla ohjauskuvioita muistutukseks niin itelleni kuin turnukoillekki. Tuntuu että toko ei nyt ota sujuakseen. Junnataan, mä en ees yritä saada nuita kehittymään, seuraamiset ja perusasennot kuC jne. Ehkä pieni tauko paikallaan, ku koko talvi jyystetty samoja juttuja niin alkaa koirillakin menemään maku ainaisiin tokoliikkeisiin. Aksassa ne on ihan eri mielellä menossa, kuuntelevat ihan kybällä ja ovat niin tulta ja tappuraa että moista fiilistä kaivattas tokoonkin.

Vanhat ja uudet rokotustodistukset.
Jehh, kävelytiet alkavat olemaan enemmän sulana kuin hengenvaarallisena jäätikkönä, joten tekee mieli pidentää lenkkejä, niinku aina keväisin. Tulee sellane ehaaana lenkkifiilis, uuvet lenkkarit kinttuihin ja menoks! Aijoo luustokuvia kans huomaan miettiväni varmaan kerran päivässä, jänskättää jo nyt ku nehän on enää vajaan 2kk päässä... Skriig. Lonkkakyynärselkäpolvi. Oon jo päättäny että nuo tutkitutan. Silmät (PRA, RD, CEA, DISTICHIASIS), katellaan joskus myöhemmin, mutta harrastusten takia on nyt parempi että ensin kuvataan luusto, silmät sitte vasta aikanaan jos harrastuspuoli sujuu niin, että silmätki ois aihetta tutkituttaa... Tiedätte kyllä miksi. Tai ette. Unohtakaa.
Eilen käytiin pitkästä aikaa moneen viikkoon Vimpelissä Sissin ja Moonan kans, kuveja voisin lissäillä myöhemmin.

Klo 10.15 tuli ilmoitus ellästä, että rokkarit on valmiina. Mitä ihmettä, ei mennyt kuin tunti! Eikä maksanut mitään, mikä yllätti myös. Propsit kunnaneläinlääkäriin, nopeeta toimintaa tämä. Kävin heti hakemassa rokkarit, Caralta piti piipata siru niskasta, ku sirutarra oli tuhoutunu rokkarista niin ei viimesiä numeroita saanut muuten selville. Jeejee kevät täynnä mätsäreitä, nyt kehtaa mennäkki ku rokkarit ei näytä kolmannen MS:n kärsineiltä...

Mätsäreitä olis 13.4, 27.4, 1.5, 9.5 ja 19.5. eli melkein viikon välein!? Mitä tälle paikkakunnalle on tapahtunut, ennen oli kolmessa vuodessa yhteensä tommonen määrä mätsäreitä, ja nyt ne on kaikki kevään aikana. Tämän-aamuista itseäni lainaten: Ihmeitä tapahtuu... Wuhuu, tavoitteena menestyä niissä kevään aikaan edes jollakin tasolla.

3 kommenttia:

  1. Piu, kuuuulit noi uuvet rokkarit! Auroralla ny ruma, NYYF.

    VastaaPoista
  2. Ystävällisessä mielessä kysyisin,että miksi luulet seropien olevan terveempiä kuin rotupit? :)

    VastaaPoista
  3. Minäpä skriivaan yhden kysymyksen, tai pariki: 1) Salaa yritin rivien välistä lueskella että ehkä joskus ehkä mahdollisesti suunnittelisit toista sukupolvea. Milloin se voisi olla ajankohtaista? 2) Mistä alunperin aikojen alussa Sani on teidän perheeseen tullut?

    VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.