5.6.2013

Kesänpuuska

Kiksun sotahuuto.
Garmeet helteet. Minun olla töissä ja koirien riekkua pihalla. Ei vaan silti tunnu menoa hidastavan säät kun jaksavat puuhastella aamusta iltamyöhään saakka. Mistähä nuo repii tota energiaansa... Ei ainakaan ruuasta, kun se ei tunnu näin helteellä tekevän kauppaansa kuin ihan pieninä annoksina.
Jännä miten pennut (CCA) ovat olleet sisäsiistejä ny kotikotona. Onhan nää ollu ss kämpillä jo ikuisuuden, mutta kotona se jostain ihmeen syystä meinaa unohtua. Vaikuttaako se että kesällä ovat paljon ulkona, en tiedä, mutta Cara pyysi äsken ihan ite ulos kun oli hätä... Edistystä siis, jee. Ei yhtään vahinkoa ja kohta viikko mennyt kotikotona. Cara on kyllä ollu sitkein sisäsiistiks opetettava mikä meillä koskaan on ollut. Aiemmin ovat kaikki koirat oppineet todella nopiasti. Siksi oli talvella rasittavaa käydä kotona, ku ties että tuo yks ei tee pihalle vaan tekee mieluummi sisälle sitte ku siltä tuntuu. Nyt on mukavempi ollakki täällä.

Se ihana puoli kesässä täällä kotosalla ollessa vielä on, että koirat eivät joudu olemaan oikeastaan ollenkaan yksin, koska aina joku on kotona niiden seurana. Ne saavat olla melkein koko päivän ulkona nauttimassa maaseudun rauhasta ja monista hajuista ja virikkeistä, ja mikä parasta, vapaudesta. En edes tiedä, missä meidän hihnat luuhaavat. Kaipa ne koiranaulakossa tai treenikassissa ovat.
Ani pätevänä Fordin satulassa.

Tuumailin tässä pientä listaa siitä, mitä meidän kesä 2013 tulee sisältämään:
  • Cican ja Caran luustokuvat
  • Agilityn harjoittelua kotiradalla
  • Vaellus syrran ja toverin kanssa (todennäköisesti Sanikin mukaan)
  • Mahdollisesti pyörän vierellä kulkemisen opettamista koirille, jos innostun itse ajatuksesta nykyistä enemmän
  • Ehkäpä visiitti Kajaaniin, jos Sissi saa nyt kesällä pentuja
  • Mökkeilyä lauman kera

Njooo. Jännä miten vapaa-ajan oppii käyttämään tehokkaasti kaikenlaista puuhastellen kun tekee kesällä töitä ja pitää vain kaksi vapaapäivää viikossa. Hain tänään katiskasta melkein 10kg satsin kaloja kissoille ja koirille, ja siivottiin ne iltamissa muorin kanssa. Nyt on koirille keittymässä 4l kalaa, saavat siis natustella niitä seuraavina päivinä. 

Tuntuu, että vaikka miten yritän näitä postauksia kirjotella niin, ettei nää ois pelkkää sälää sieltä täältä ja jo menneiden tapahtumien kuvien latomista allekkain, niin en saa näistä enää semmosia niin yhtenäisiä kuin joskus. Yritän tsempata, tiedän että säläpostauksia on rasittavaa lukea.

Tässä ny ois viimesimmältä mökkireissulta kuveja.

Saatetaan olla jo aika väsyneitä koko päivän mökkeilystä...
KIRSUSTA KII.
Aika kaunis Aurora <3
Intiaaninimeni on Märisee kuumuudesta.
Intiaaninimeni on Iloitsee auringosta.

Harvinainen tukkatöyhtöräksä.
Siinä ja hilkulla etteikö varpaat kastu.
Plärskisss.
Hamburgeri ei ui, ellei äiskä ui edellä...
... mutta Aujooja uisi vaikka koko kesän!
Pakko kait se on etteivät hauku nysväks koko iltaa. Intiaaninimi Keittää perunaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.