9.6.2013

Raksukuvat

Sain syrran nappailemaan koirista rakennekuvat. On täytelty pyöreitä tässä touku-kesäkuu vaihteessa niin pakko uusata raksukuvat. Melkosta laittelua oli että sai otukset seisomaan, jostain syystä eivät olleet yhteistyökykyisiä ja irtokoirat (vrt. irtokarkit) meinasivat tungeksia aina kuvan eteen...

Tässä nyt kuitenkin, ei mitään huikeita esiintymisiä ja vähän näyttäs jokanen takakorkeelta, vissiin huonon kohdan valihin missä seisottaa koirat. Ja kaikilla kasvaa tolppa selästä tahi takapuoliskosta, jonka tiedostin jo kuvaustilanteessa ja laiskuuttani en jaksanut kässätä tolppaa kuvista edes veks.

Mutta on ne silti aika ällösöpöhienoja laumalaisia *sydän*

Möksältä nappailtu btw vasemmalla oleva foto laumanjohdosta ja Carasta... :3
5 vuotta
2 vuotta
2 vuotta
1v 5kk

4 kommenttia:

 1. onko toi sani takakorkea vai onko maa vain epätasainen, tosi kauniita seropeja sulla, en oo paljoa nähnyt noin kauniita :)

  VastaaPoista
 2. Jos lukaisit blogitekstin, niin siinä kirjoittelin kuinka maa on epätasainen. Ei oo rakit takakorkeita... aika paha jos ois 4 takakorkeeta koiraa. Ei oo nii karvantarkkaa meijjä rakennekuvat koskaan muutenkaan joten anti männä vuan.

  VastaaPoista
 3. Nimetön10.6.13

  Harvinaisen pyöreä tämä alimmainen puolitoista vuotias, myöhemmässä vaiheessa voi tulla terveys-ongelmia.

  VastaaPoista
 4. Nyymi/ totta, siksi koira oli minulla laihtumassa kesän alkuun saakka, siskolla kun oli päässyt pyöreäksi kiireisen keväänsä takia ja vissiin ruokkinu oli liikaa. Auroralla on todella tuuhea turkki tällä hetkellä, joten sekin tekee että näyttää noin pyöreältä. Otanpa joskus kuvan kun on kastunut totally. Ahne kun on niin ruokaha maistus, joten kotona huolehin vain ja ainoastaan nyt minä rakkien ruokinnasta, ettei ainakaan hyvä laihdutusputki katkea. Kiitos kuitenkin huolenpidostasi.

  VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.