26.6.2013

Säpinätä

http://areena.yle.fi/tv/1940899 Herätys todellisuuteen, ihmiseliöt. Rotukoirien jalostukseen liittyvää purinaa ja turinaa, mikä saa jälleen ihmettelemään, miksi hemmetissä tähän tilanteeseen on ylipäänsä jouduttu...?

http://www.youtube.com/watch?v=rk86bPaluvU Ja vähän valoisampaa videota meijän lauman juhannuksesta, jos ei pidä ylläolevan linkin sisällöstä.

Esimakua juhannuskuvista.
Ja tähän vielä pikakuulumiset, eli juhannus sujui kotosalla ja töissä ollessa. Kuvia nappailin laumasta juhannuksena, ja niitä julkaisen myöhemmin. Juhannuksen jälkeen hilipastiin perinteiselle Pohjanmaa-reissulle vanhalla kunnon kaveriporukalla, ja sieltä kotiuduttiin tänään, minun synttäripäivänä. Kotona odotti lahja kotiväeltä, oma Singerin ompelukone<3 Oon niin pitkään haaveillu omasta ompelukoneesta, ja nyt mä sen sain, oijoij. Olen happy.

Lauma oli ollut kotona muuten ihan kiltisti meijän reissun ajan, mutta Cara oli eilen karannut ihan yllättäen rantaan kilsan päähän, ja tuohan ei koskaan ennen ollut karkaillut. Muori oli ajellut ympäriinsä Caraa etsimässä aikansa, kunnes viimein se ilmestyi rannasta aivan märkänä, omatoimisella uintireissulla käyneenä. Oli jo muori meille reissuun soittamassa, että jokohan on Caraa kyy purrut ja se on jonnekki mehtään tuupertunut. Onneksi ei soittanut, ois menny reissu aivan pilalle, ku oisin säikähtäny niin paljon. Vissiin oisin hypänny lähimmän auton rattiin ja ajanu perkelettä huutaen kotosavoon saakka. Jännä, miksi tuo elikko karkasi. En ois koskaan tuosta kuvitellut. Pitää sitä nyt pitää tosi tiukassa vahdinnassa, meinaan metsässä on oikeasti vaaroja, kuten ne lukuisat kyyt tällä alueella.

Reissu meni tosi mukavasti, nähtiin pellolla hirvi, joka seisoi usvassa ja "superkuu" paistoi taustalla yön hämyssä. Kamera? Ei sattunut matkaan... Myöhemmin käytiin uudelleen ajelemassa lava-autolla sivuteitä, ja nähtiin alle 8h vanha iso karhunjälki. Ja samalla reissulla minä bongasin auton ikkunasta kaksi vuosikasta hirveä, jotka hiippailivat meitä kohti, kun sammutimme auton ja olimme aivan hiljaa. Eikä edelleenkään kameraa matkassa, muutama kämänen kännykkäkuva saatiin ja se siitä. Kokemuksena silti siistiä nähdä luonnonelukoita noinkin läheltä, hirvenvasat peräti 10m päästä. Reissuun mahtui myös lava-auton lavalla fiilistelyä sireenit soiden, hiekkasärkillä oleilua, leffaa, syömistä syömistä ja syömistä, heinäpaalien päällä tanssimista, hiekkaan hautaamista pienillä efekteillä.. Kaikkea sellaista, mitä tämän huipun kaveriporukan kanssa saa aina kokea. Ensi kesänä uudestaan.

3 kommenttia:

  1. Nimetön26.6.13

    millä sä kuvaat? :)

    VastaaPoista
  2. Minäkin katsoin tuon dokkarin eilen, meinasi oikeasti melkein itku tulla. Ihmettelen vain miksi joihinkin asioihin ei saada muutosta..

    VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.