13.1.2014

Best In Home

Ärh. Oma selkä ehkä muuton takia kivassa kestojännitystilassa. Inha tunne, mutta kattellaan jos tää tästä häviäis. Meil on ollu tässä manttelisotkua, kun piti kaivaa manttelit esiin -15 pakkasten takia, etenkin kun Kiksu päätti tiputtaa turkkinsa just ku alkoi oikea talvi. Koirille ostin viime talvena manttelit, ja totesin tänä talvena ne kinttanoiksi. Erityisesti liikkeessä jäävät takaa liian ylös. Ostin siis uudet, kun satuin löytämään tuurilla oikeat koot. Kummallakin oli ennen kokoa 45 manttelit, ja nyt ostin Kiksulle 50 kokosen, Caralle 60 kokosen. Jospa meijän ikuinen manttisongelma viimein ratkesi. Rasittavaa kun ei meinaa löytyä hyvää kokoa. Etenkin Caralla pitkäselkäisyys yhdistettynä hoikkaan runkoon aiheuttaa haastetta. Koon 60 mantteli on hyvä selästä, mutta maharemmi on tuplasti liian iso, joten joudun pienentämään sitä.

Pienien manttelien lisäksi muuton yhteydessä karsin koirarojuistamme pois vaikka mitä. Minussa elää pieni hamstraaja ja tätähän-voi-vielä-joskus-tarvita -sivupersoona, mutta sain silti jotakin karsittua ja laittelen ne kuvine kaikkine myyntiin tänne kunhan ehdin.

Eilen meni koko loppupäivä kuvia käsitellessä. Tamminäyttelyistä otetut kuvat julkaisin viime postaukseen jossa kerroin lähteväni näyttelyyn. Päätin kuvata myös tuntemattomia koiria, vaikka alunperin tarkoitus oli kuvata vain tuntemiani koiria, jotta kuvista olisi jotain hyötyä. Jaoin kuvat kahdessa eri Facebook-yhteisössä, joten jospa muutama löytäisi koiransa kuvat ja hyötyisi niistä. Näyttelyistä ostin omalle laumalle ison pussin kuivakanaherkkuja, Best In Home-ruusukkeen ja taitettavan SKL:n jakkaran kisoja varten, ni ei tarvi enää seistä kateellisena ku muut istuvat mukavasti omaa vuoroaan odotellessa!

Tänään käytiin myös ostamassa MUSHin lihoja pakkaseen likkojen kans. Kylläpä tuntui kalliilta ostaa lihaa eläinputiikista ku tottu syksyn ajan ostamaan tehtaalta... Julkaisen pitkästä aikaa reilun määrän kuvia tähän postaukseen, kuvat jatketta koirapuistokuville joista pari julkaisin jo viime postauksessa. On meillä vaan nyt hieno vastarakennettu koirapuisto, ja jos se samperin elekielivammanen berni vielä änkee samaan tahtiin likkojen iholle niin päästään toiselle puolelle karkuun!


 


5 kommenttia:

 1. Hehee, meiän BIH-ruusuke on violettisävyinen: http://frihetawa.blogspot.fi/2012/10/best-in-home.html
  :P

  VastaaPoista
 2. Meijän Patulla on tollanen mantteli , taitaapi on 70cm . Hurtta on pitkä , mutta luikku , joten jouduin itekkin pienentämään mahavyötä .

  VastaaPoista
 3. Missä ryhmissä julkaisit kuvia? :) Ois kiva löytää niitä Axunkin kuvia jos niistä sattui jotain tulemaan? :)

  VastaaPoista
 4. Vitsit sulla on mageita kuvia... ,______, milläs kuvailet? :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) D90 + 50/1.4 tai 30/1.4

   Poista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.