12.5.2013

Kuurnan mutapuistossa

Kerrankin ajallaan. Vielä 58 minuuttia aikaa kertoa tämän päivän lenkistä ja lisätä _jo_käsitellyt_kuvat tänne, jotta kerrankin julkaisen päivän tapahtumat sinä päivänä, kun ne ovat tapahtuneetkin.
Miettikääs ensiksi, miten tehokas olen ollut, kun käsittelin kuvia sunnuntaina enkä siivonnut vaikka piti! Pitäisi olla kernaasti ylpistynyt nyt. Kuvat ovat Aurora-pitoisia, koska Aurora on niin kovin kuvauksellinen ja loikki ihan eniten ojan ylitse jne seliseli Aurora on ihku myönnetään.

Käytiin koko kevään ajan haaveilemani ja tarkkaan suunnittelemani urhea lenkki kaupungin saletisti mutaisimmassa, ällöimmässä, tyhjimmässä, surkuhupaisimmassa koiramutapuistossa Unna-porokoiran kanssa. Ei yhtään vähemmän siksi, että koirat haisisivat märäntyneeltä auton alle jääneeltä siilivanukkaalta, vaan ehkä osittain ja nöyrästi siksikin, että saisin kämäsiä kuvasia mutarakeista. Käytiin joessa uimassa, niin puhdistui mudat aika tehokkaasti. En sentään joutunut pesemään otuksia! Mmhuhahaarr nyt riittää, nautiskelkaa minun kustannuksellani nyt ja haistakaa se kevätmudan löyhkä niin pitkällä kuin kauimmainen blogiini eksähtänyt sielu on lukemassa tätä postausta!

Ps. enää 50 minuuttia aikaa. Hohoo. Nyt läks julkaisuun->Puhtoinen vielä ensimmäisen hypyn aikaan.....

Poskipussipelle.
Namnam. Pötkylä.
Kuvauksellisimmat menee ite posettaa puun päälle.
Räjähtäny Ännänpää.

Unna ja Photobomber
Lisää kuvia jälleen kun avaat postauksen kokonaan jo kaikille tutusta kohdasta LISÄTIETOJA


Pinkkikärsä jahtaa.

Luulee pääsevänsä yliki.
Tuumin tässä vaan elämää.


Kuvan tarkoituksena ei ole kiduttaa koiraa katkaisemalla se puoliksi, vaan havainnollistaa mutaisaa mutaa.Mmehevää.
Unna kerranki omana ihtenään.

Jjjjou.
Laiduntaja ja vasta kesälaitumille päässy.
Höhöhö. Mitä likasempi, sen onnellisempi lauma? Eh?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.