17.5.2013

Ti ti tyy

Tuskin ainoa, joka hehkuttaa +20 kesäkeleistä. Hehkutan silti ihan varovaisesti jee kesä tulee! 

Tuntuupa vaikealta kirjoittaa. On niin paljon irrallisia pikkuhuomautuksia sieltä täältä, joten tuskin saan aikaan mitään järkevää tekstiä. Aloitetaan kyselystä oikealla sivupalkissa: Treenipostaukset kiinnostavat vähiten, muut saaneet ääniä tasaisesti aina testin nollatessa itseään tasaiseen tahtiin.
Treenipostaukset, miksi ne sitten ovat niin tylsää luettavaa. Tähän on helppo vastata narsistisesti. En itsekään pidä treenipostauksista, miksi niistä pitäisivät muutkaan? Ei vaan, eipä se ole niin jännittävää lukea toisen treeneistä, koska eihän siitä saa mitään irti itselleen. Jos joku jakelisi treeniVINKKEJÄ, niin en tiedä muista, mutta itse lukisin silmät liimautuneena ruutuun kiinni. Mutta jos joku kertoo kuinka tänään putkeen sitä tätä ja tänään metskua ja tänään vähän vinossa sinne ja tänään vinossa tonne niin..... Tell me more about it im sooo excited!! Wuu rili keers?

Itelleni on tärkeää kirjoittaa konkreettisesti auki, että mikä treeneissä onnistui ja mikä ei. Se on osa treeniä - jälkipuintia ja oppimista jälkikäteen. Sillä on huikee vaikutus siihen, miten asennoidun treeneihin seuraavalla kerralla, missä muistan tehdä jotakin toisin ja mitä tulee ehkä treenata kotiläksyinä. Missäpä voisi paremmin seurata harrastuksessa etenemistä tai ongelmien kehittymistä kuin blogissa.

Yep, treenipostaukset saa jatkossa ohittaa, jos niitä ei tykkää lukea. Kirjoitan niitä kuitenkin edelleen itseäni varten.

Sama muuten mätsäripostauksissa! Ketään e i  k i i n n o s t a lukea kuinka sudit koirasi häntävilloja 20,97 sekuntia, ravasitte yhdessä tasan 1,6 kierrosta ja koira liikahti siinä ja tuossa ja 15min menee etsiä sijoitusta postauksen joukosta. Tässä vain sama juttu kuin treenipostauksissa; sitä kirjoittaa itselleen auki hyvin tarkasti, missä olisi voinut parantaa suoritusta. Pitäisi silti julkaista siitä vain muutama lause, niin teksti pysyisi myös lukijalle mielenkiintoisena. Kuinka sain tästäkin näin pitkän selonteon. Hups. Eikä tämä nyt ole kenellekään suunnattu henkilökohtainen murjuilu, vaan niille jotka tuntevat piston sydämessään. Minä tunnen ruosteisen, suuren veitsen kiertävän liikkeen.

Cara ja Clapi-toveri tapaavat.
Jehh, Auroran kans en oo jaksanu-kerenny privalenkkeillä ny ollenkaan. Se on kuiteski vähä rauhottunu, tänäänkin aamulenkillä satuttiin junislenkkiä kiertäessämme junan kans samaan aikaan aseman kohdalle. Juna puuskutti tulla ohite ja Aurora otti sen tosi viileesti, ei saanu paniikkivetokohtausta. Ja ihmispaljous ei pelottanu ollenkaan, se ei haukkunut yhdellekään ihmiselle, vaan yritti päinvastoin yhen miehen jalkaa nuuhkia hihna kireänä. En kieltänyt, niin kuin normaalisti tekisin jos esmes nuo kaks muuta nassukkaa yrittäs tungetella ihmisen luokse - vaan kehuin paljon, kun otus osoitti kiinnostuksen merkkiä vieraaseen ihmiseen ja teki oman valinnan siitä, että nyt minä nuuhkin tuota ihmistä. Hyvä valinta, hieno tyttö, itsetunto level uppasi ainakin 2 tasoa. Kyllä siitä vielä koira tulee ja ne elelee siskoni kanssa elämänsä onnellisna loppuun asti.

Miltä onnellinen koira näyttää?
Seuraavaan aiheeseen, eli oon koettanu houkutella kaverit piknikille tänään, vaikka tarkoitus ois mennä myös huomenna. Tyypit on joko mökillä, töissä tai koulussa. Ärr. Siksi että minulla on vapaapäivä ja keli on superb, menen siis varmaankin yksin Auroran ja tenttikirjan kanssa johki nurtsille puistoon lukemaan tenttiin. Ai, mihis se jäätelö jäi listasta...

Auroralla tiistaina tehostetuikkaukset, viikko Betty's-pentujen 2-vuotispäivään, reilu viikko siihen että soitan Caralle ja Cicalle aikaa luustokuviin... Tapahtumarikasta aikaa kerrassaan. Ainakin minun lompakolleni. Tänään tipsahti postiluukusta vieläpä johtotähden elatusmaksut (vakuutus ja vero) ja muistan taas, miksi ihmiset sanovat auton pitämisen olevan hongikosta. Noh, eipähän tarvitse kävellä harrastuksiin karvalasten kanssa.

PS. 149 on aika rasittava luku.... Tehkääs asialle jotakin. Mielellään plussan merkeissä, tietysti.
PPS. Kysymyspostausta ei tule. En ala vastailemaan vain muutamaan kysymykseen. Katsotaan tulevaisuudessa uudelleen.

Aina nuoki on tiellä tilaa viemässä.
Faffofaa fifen fifo feffi!!!

Oooon uimamaitteli, ja kaikkihan ten nyt tietäää...

Norppaderppiinat. Ja palaset Titusta ja Clapia.
Ällösalama ja norppa kuivalla maalla viimein.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.