15.5.2013

Match Show Kajaani

Kerrankin mieleinen lelu mätsäreistä tuontina.
Melkeinpä t-paita keli. Häkissä kumpikin jälleen moitteettomasti odottelivat vuorollaan, avasin siitä kaikki sivut että saavat katella maisemia ja ei tuu kuuma. Cara myös messis koska ulkomätsärit, ja juoksut vasta alkoivat eilen. Pitää pitemmällä kevättä tuumailla että vieläkö sitä ottaa messiin. Monet kuskaa ulkomätseis vaikka koira juoksis, koska pitäähän urosten nlyissäki kestää juoksusia narttuja. Silti itestäni tuntuu että mätsäreissä ollaan nimenomaan harjottelemassa, että ei siellä tarviis ihan parhaimpien päivien aikaan narttujen oleilla, saatika jos mätsärit ois sisähallissa.

Kerrankin oli tilaa juosta! Kehät oli jumbokokoset, joten kaks kiekkaa kun juoksi ympäri, niin hiki meinas tulla. Caran ilmotin monirotuisiin, Cican pieniin koiriin. Siksi, että en voi ite esittää niitä samaan aikaan monareissa. Kiksulla paree mahikset pärjää pienis kui Caralla ku se ei malta seistä aloillaan oikein koskaan kunnolla.

Tytöt odottelee kaikessa rauhassa kehävuoroaan.
Caramel tänään säälittävästä kolmesta monirotuisesta MON1 ja Cicaro esiintyi ihan jees mutta ravaaminen ei tänään sujunut yhtään, en tiedä syytä. Pää maassa hidasteli, joten SIN- vaikka seisoi hienosti aloillaan. BIS-kehässä Cara ei sijoittunut, tuskin malttoi seistä 10s aloillaan kun aina joku takanen liikahti ja pää alko vispata ympäristön hajuja nuuhkimaan. Kunnon namiskat on ja kyllähän me on harjoiteltu, mutta ei nähtävästi tarpeeksi.

Kysely sivussa, joka jälleen nollailee itteesä vähän väliä... Koetan tarkkailla vastauksia ja pysyä selvillä, mitä sinne on vastattu.
Karski häkittää. Kaikki näkymät auki ja kerrankin maaten; alkaa tottua häkkiin.
Kiksu näyttää iän lisäännyttyä aina vaan enemmän mv:lta eikä trikiltä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.