1.5.2013

Uusi koirakaveri ja kuulumiset

Jeesjees, syrra ollut sunnuntaista saakka messissä Kajaanissa, joten voisi päivitellä tänne tapahtumia viime päiviltä. Matkattiin siis Kajaaniin sunnuntaina iltamissa, kun syrra oli ensin saapunut kesälomille kotikotiin. Lauma otti Auroran hyvin vastaan, ja automatka Kajaaniin sujui jouhevasti ilman oksentelua tai muitakaan ongelmia.

Kun saavuimme kämpille myöhään illalla, Aurora meni edeltä rapussa. Se pysähtyi oikealle ovelle, joten se muisti että missä se aiemmin oli majaillut! Vaude. Melkonen muisti otuksella, en ois uskonu että se muistaa oikean oven näinkin pitkän tauon jälkeen.

Me on alkuviikosta koirapuistoiltu, tavattu uusi koirakaveri Titus ja kaksjalkaiset ovat tietenkin viettäneet ehkä hauskimman vapun ikinä. En ala koirablogissa kertoilemaan enempää ihmisasioita, mutta tuli kyllä naurettua niin paljon ettei hetkeen ole ollut yhtä hauskaa. Menoa ja meininkiä riitti, ja surkea sää ei juuri haitannut vapun viettoa.

Käytiin tänään mätsäreiden jälkeen koirapuistoilemassa, ja käveltiin keskustan lävitse takas kämpille. Aurora the arkajalka ei murissut ollenkaan ihmisille kaupungilla, kun oli saanut kuluttaa enimmät paineensa koirapuistossa melskaamiseen. Eipä tässä kummempia muuten, syrra on vielä vissiin maanantaihin saakka miun luona. Kameran akun laturi unohtui kotikotiin, joten tässä nyt jännätään, saadaanko huomenna kameraliikkeestä lainattua tai ostettua uutta laturia, jotta syrra voi kuvata aksan kunnolla.. Virtaa jäljellä yksi palkki, joten sillä ei pitkälle pötkitä, etenkin kun ilmat ovat niin kylmät että akku kuluu vieläkin nopeammin. Ärsyttää aivan hemmetisti kun menin unohtamaan sen laturin kotiin. Luulin jo että olin oppinut huolehtimaan sen aina mukaan, mutta ehei... Kerrankin, kun olisi saanut jonkun ihmisen kuvaamaan aksaa, niin sitten kalusto kuC.

Mutta nyt ruvettas kahtommaan leffaa syrran kera, koirat torkkuu edelleen lenkistä väsyneinä. Jesh moi.


Nälkämaassa satoi lunta vielä toukokuussa...
Hemmetin kiipustajat ei viittiny venaa. Mäkihyppytornissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.