9.4.2014

200:n raja rikki

Upeeta hienoo mahtavaa jee!

200 lukijaa. 200 silmäparia joille höpötellä päivät, illat ja yöt pitkät sekä tarinoida pienen paimenlauman höpsöä elämää. Tätä päivää olen odotellut. Vähän kerrassaan lähti lukijamäärä nousemaan sieltä 150:stä, ja viimeisin eli 200. lukija napsahti tänään. Paimenlauma kiittää kaikkia teitä. On mukavaa, kun tietää ettei kirjoittele vain itseään varten. 200 lukijan rajan täytyttyä tulosillaan on muutoksia ulkoasuun - ei mitään erityisen radikaalia mutta jotain kuitenkin. Tuumasin pitää tämän blogin historian toisen kysymyspostauksen, mutta nyt on ollut sellanen kysymyspostausbuumi bloggaajilla meneillään, että ei ihan tähän rakoseen ehkä kuitenkaan. En tykkää yhtään tehdä toisten mukaan, ittenäinen ja teen-kaiken-aina-toisin -ihminen kun olen.

Voisin nyt kysäistä, että onko teillä jotakin toiveita tulevan suhteen? Postausehdotuksia, kiukuttaako jokin asia, anything, kertokaa että olette hengissä? Kommentointi on lisääntynyt, mikä on ollut piristävää huomata. Klikkailen aina ilmoitukset uusista kommenteista innolla auki.

Samaan syssyyn tiivistelmät tämän päivän agilitystä Cican kanssa. Lähdössä ja kontakteilla pitäisi malttaa venata paremmin, keppitreeniä kaivataan edelleen lisää. Minun pitäisi alkaa oppimaan että liikkeeni suunta ohjaa koiraa niin paljon, että minulla ei ole varaa unohtaa sitä radalla. Koivet ja liike osoittavat usein ristikkäin käsieni kanssa. Ajoituksen kanssa joissakin ohjaustekniikoissa on myös hiottavaa. Kipsalla oli hyvä vire treeneissä - tosin lähinnä taas minu ristiriitaisesta ohjauksesta johtui, että se turhautui muutamassa tilanteessa. Hampuuki eteni kivaisasti, ei ollu ali- eikä ylivireessä ja malttoi keskittyä olennaiseen.

Cara odotti kotona, annoin sille jäisen rustoluun siksi ajaksi. Puoli tuntia oli ollut hiljaa, tunnin ajan lähinnä ulvonut. Mutta jos se nyt muutamana tämän kevään keskiviikkona kuuden aikaan illalla tunnin ajan ulvoskelee niin ei hirveä ongelma ole, enkä jaksa paneutua sen kummemmin. C&C osaavat olla keskenään yssin ilman mtn ongelmia, ovat aina osanneet, mutta kun jompi kumpi siskoksista joutuu olemaan aivan yksin, ilman siskoa, niin sillo irtoo yleensä ulvontaa. Ei tullu aikoinaan tarpeeks opeteltua totaalista yksinoloa, vaan harvassapa on nykyjään tilanteet jolloin näin joutuu tekemään.

5 kommenttia:

 1. Musta ois kiva jos tekisit blogiis linkkilistan ja vaikka linkkaa blogi -postauksen :) Mutta muuten voit jatkaa samaan malliin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sivupalkit ovat jo aika tukossa, mutta voisin asiaa harkita! Linkkaa blogisi-postausta en olekkaa vielä ennen tehny, sen voisin toteuttaa lähiaikoina. Kiitos!

   Poista
 2. Nimetön10.4.14

  Postaus koirien päivittäisestä liikunnasta(ja aktivoinnista) olisi kiva! Ihan yleisellä tasolla pohtimista sopivista/riittävistä liikuntamääristä(/lenkkien pituuksista), vaikka koirat onkin yksilöitä niin olisi silti kiva lukea sun ajatuksia aiheesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hooo! Mainiota. Tuo aihe pääsee myös listoille. Kiitos!

   Poista
 3. Samaa mieltä tuon kanssa, että tekisit päivittäisestä liikunnasta ym. vaikkapa videon muodossa postauksen, miltä se kuulostaisi? :)
  Hei onnittelut suuresta lukijamäärästä, huikeeta! :)
  Täällä on itselläni Dog Gallery - arvonta, jos kiinnostusta on, niin kurkkaa toki:
  http://tiiacecilia.blogspot.fi/2014/04/arvonta-dog-gallery.html

  VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.