15.4.2014

Linkkibileet


Näkyvyyttä blogillesi! 

Listaan lukijamme toiveesta ylös kaikki linkitetyt blogit. Ideana se, että löydän toivon mukaan muutaman uuden blogin luettavakseni.

Sinun ei tarvitse kuin linkittää blogisi ja liittää mukaan lyhyehkö kuvaus blogistasi!


Laumanjohto kiittää linkkibileistä!
Blogeja ilmestyi yhden päivän aikana reilu 30 40, ei huono! Tarkastelen joka blogin lävite vielä myöhemmin sillä silmällä, alkaisinko seuraamaan niistä jotakin. Olkoon tämä 200 lukijan rajan ylityttyä pieni muistaminen lukijoillemme ja blogimme satunnaiskävijöille - ja samalla pieni kannustus muillekin bloggaajille 50, 100 tai vaikka 500 lukijan tavoittelemiseen, mikä raja kullakin siintää lukijamäärissä.


Life whit dobermann
"Blogi kertoo nuoren dobberi pojan hullusta elämästä ja hänen uusista saavutuksista."

Team FriHetAwa
"Blogi kertoilee parin sekopinartun ja yhden pk collie nartun arjesta ja edestottamuksista - agilityä, tokoilua, jäljestämistä, valjakkoilua, hakuilua, mätsäreitä, näyttelyitä ja tavallista arkea."

Jessen elämä
"Blogissa on kaksi päätähteä, toinen on 10-vuotias Landseer, jonka eläkepäivän hömppäilyistä ja satunnaisista treeneistä kertoilen, sekä toinen päätähti on 3-vuotias seropi poika, jonka kanssa harrastellaan aika paljon, ja kisaillaan agilityssa, tulevaisuudessa toivottavasti tokossa."

Nettastage
"Netta-sheltin elämää ja harrastuksia, postauksia laidasta laitaan."

Acting Top Dog
"Sileäkarvaisen collieuroksen Kaken elämää. Lajeina agility, toko, haku ja jälki."

"Frettien kanssa touhuilua ja harrastamista. Oman elämän kommelluksia ja harrastuksia, elämyksiä siis laidasta laitaan!"

Window to our life
"Kuvapainotteisessa eläinblogissa seikkailee perheeni yhdeksän koiraa, joista kaksi on omiani. Saksanpaimenien arkeen kuuluu mm. treenaaminen näyttelykehiä varten. Menossa mukana myös oma suomenhevoseni."

Unelmia ja lumisadetta
"Äitini ja siskoni koirat saivat pentuja noin kaksi vuotta sitten, ja siitä lähtien olen kirjoittanut tätä blogia. Pennuista yksi jäi minulle (Lumen Leidi) ja nyt blogi toimii treeniblogina. Harrastamme agilityä, rallytokoa ja hajutunnistusta. Pyrin kirjoittamaan lyhyesti ja käytän paljon videoita. Kirjoitan aloittelevan aktiivikoiraharrastajan näkökulmasta."

28 tassua ja Jonna
"Elämää seitsemän lemmikin omistajana, laumaan kuuluu kolme koiraa, kaksi chinchillaa ja kaksi kania. Niiden lisäksi juttua tulee myös vuokrahevosestani."

Koiria maalta
"Muutaman seropin aktiivinen ja monipuolinenkin blogi, niin harrastuksia, ongelmia, kuin sitten niitä onnistumisiakin."

Zennytintti
"Taide/valokuvaus ja lifestyle sävytteinen blogini."

Cehveli ja Kamuli
"Blogi kahdesta käyttölinjaisesta saksanpaimenesta ja pienestä seropi uroksesta. Arjen jorinaa ja reenihuminaa. Runsain kuvin pyhitetty blogi jonka kirjoittaja on ahkera harrastelijakuvaaja ja toivoo kehittyvänsä taitavammaksi."

Better to be together
"Asiapainotteinen eläinblogi. Faktaa, hoito-ohjeita, mielipiteitä, kokemuksia, paljon valokuvia ja joskus myös vähän oman lauman kuulumisia."

Life with Femma
"Villakoiran ja paimenlapsen elämästä kertova blogi. Sisältää kuvia, videoita, sarjakuvia, epätoivoa ja onnistumisia!"

Daimin blogi
"Nuoren ja energisen esteristeytyskanin arkielämästä ja harrastuksesta,estehypystä
kertova blogi."

"Valokuvausblogi, jossa (liian) suuressa osassa saksanpaimennarttu Kettu!"

Demoiselle Lapin
"Sekasorto, siis lyhyesti blogi käsittää omaa (+ kahdentoista käpälän) eläimellistä elämänmenoa vahvasti valokuvilla väritettyinä."

Ekan oma
"Eka sk collien treeneistä ja arjesta kertova blögi."

Ihmekoirat
"Kaksi villakoiraa, joiden elämä on suuri seikkailu."

Tassut parrasvaloissa
"Valokuvapainoitteinen blogi kultaisestanoutajasta, joka on nyt 9 kuukauden ikäinen. Suomenkielisiä virheitä saattaa löytyä blogista, sillä suomen kieli ei olekaan äidinkieleni. Olen siis kuuro."

Tahma-tassut
"Enimmäkseen kahden kultaisennoutajan touhuja. Matkaan tartuu kyllä välillä muitakin karvaisia."

Sessa ja pikku-Tiida
"Kahden pk collienartun arjesta, toistaiseksi vielä lähinnä lenkeistä ja koirien koulutuksiin liittyvistä ajatuksista ja muista koiriin liittyvistä hömpötyksistä kertova blogi, tulevaisuudessa toivottavasti enemmän harrastuspainotteinen. Koiraharrastuksiin tutustumista töiden asettamissa puitteissa."

Wipoe
"Kaksi aussieta, tolleri, hirmuinen määrä asiaa, valtavasti treenejä ja hämy nimi blogin edessä."

Tinde ja Nelle
"Blogi kertoo 21-vuotiaan opiskelijan arjesta kera koiran ja kissan. Olemme kotoisin Lapista, Kemistä. Blogissa käsitellään aiheita eri aihealueilta mm. koiran kanssa harrastamista, kissanpäivien viettämistä ja omistajan arkea iloineen ja suruineen."

Metsäveriset
"Blogi seuraa entisen harrastuskarhukoiran "eläkepäiviä" ja sekarotuisen piskin matkaa harrastuskoiraksi. Makua mukaan tuovat mielipidekirjoitukset ym, kuvat sekä eläintenhoitajakoulutuksesta kertovat tietopaketit."

Nellie-dellie
"Sekarotuisen Nelli-koiran vauhdikkaasta elämästä kertova blogi. Arkielämämme lisäksi blogissa on postauksia harrastuksistamme, jotka ovat muunmuassa rallytoko, piha-agility, retkeily sekä veto."

Joutavaa
"Koiralauman elämää."

Anzzkuu
"Blogi kertoo pääasiassa 13-v tytön, kahden veikeän Lancashiren paimenkoiran kiireettömästä elämästä. Blogissa kuitenkin starttaa ensiviikolla pienen labradorin pentukoulu, jossa kehitytään yhdessä pennun kanssa. Pennun ohjaajana tottakai minä."

Toiveesta todeksi
"Yhdeksänkuisen Ilo-aussienartun menoa ja meininkiä. Blogi siitä, kuinka toiveesta tuli totisinta totta. Pennusta ehdin haaveilla ikuisuuden ja aussiesta muutaman vuoden ennen kuin toiveeni toteutui aussiepennun muodossa. Blogissa pennun odotusta, pentuarkea, matka pennusta kohti aikuisuutta, arkea, juhlaa, retkiä, reissuja, seikkailuja, ylämäkiä, alamäkiä, harrastusmaailmaan tutustumista ja treeniä. Ilo on ensimmäinen harrastuskoirani, jonka kanssa on aikeissa harrastaa tokoa ja agilityä tavoitteellisesti. Näiden lisäksi olemme avoimia muillekkin lajeille ja tähän mennessä on kokeiltu ainakin jäljestystä, hakua, paimennusta ja doboilua. :-) Blogi toimii päiväkirjana ja treenimuistiona."

Riikkah
"Tekstejä lähinnä näyttelyistä ja silkkiterrierin elämästä, harvakseltaan. Joskus satunnaisesti muitakin postauksia."

Aussien blogi
"Blogi kertoo aussie Emmin ja Ellan arjesta ja harrastuksista."

Harmaat tassut
"Pääosin Aava-göötin tarinoita, mukana myös Aksu ja Moona -jämttit."

Kultatassut
"Uusi koiramainen blogi, jossa saattaa välillä vilahdella muutama kani ja kissa."

Irratiomania
"Koiria, valokuvausta, kuulumisia ja pohdintaa, näin erittäin ytimekkäästi ilmaisten."

Tassunjälkiä sydämessä
"6v westien elämää ja kommeluksia harrastusten maailmassa. Tällä hetkellä keskitytään pääasiassa tokoon ja ollaan mukana kennelliiton tokonuorissa, mutta myös rallytokolle, uinnille ja kivoille metsälenkeille löytyy aikaa!"


Trindys malinois
"Blogi kertoo malinois tytön elämästä noutaja ihmisen käsissä ja noutajien keskellä. Kaikki ei mene kuin käsikirjoissa."


Jalidallu
"Dalmatiankoira Jalin arkea, treenailua ja kaikkea siltä väliltä."


Milan elämää
"Mila kääpiösnautseri touhuilua, niin harrastuksia kuin arkeakin."


Nethel estel
"Sinisen kissakoplan, kotikissaherran ja kahden venäjänsinisneidon elämää sivuava blogi. Pyrkii esittelemään venäjänsinistä rotua kuvin ja sanoin ja blogi toimii myös kissakuvieni julkaisuväylänä."


Dirty Doni
"Australiankelpie jätkän elämää treenikentiltä lenkkipoluille. Lajivalikoimassa laaja kirjo eri lajeja."


Jediritareita oomme kaikki
"Vuosikkaan Jedi-sheltin elämästä kertova blogi, keskittyy paljolti meidän harrastuksiin mutta yritän silloin tällöin heitellä sekaan jotain muutakin."


Melukat
"Turinoita villakoiran ja harjakoiran elämästä, vähän omastakin."


Jackrusselini
"Kerron blogissani 12/13 syntyneen jackrusselinartun elämästä, arjen iloista ja koulutusjutuista."

46 kommenttia:

  1. http://lifewhitdobermann.blogspot.com/ - Blogi kertoo nuoren dobberi pojan hullusta elämästä ja hänen uusista saavutuksista.

    P.S. Miks kun klikkasin tän postauksen kuvaa Cicarosta, niin se kuva tallentui koneelle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koska kuva on png-muotoa, vaikuttanee asiaan. Miulla käy samoin :)

      Poista
  2. No linkitetäänpäs sitten :P
    http://frihetawa.blogspot.fi/ Team FriHetAwa ~ Tunnetta Ja Tahtoa

    Blogi kertoilee parin sekopinartun ja yhden pk collie nartun arjesta ja edestottamuksista - agilityä, tokoilua, jäljestämistä, valjakkoilua, hakuilua, mätsäreitä, näyttelyitä ja tavallista arkea.

    VastaaPoista
  3. http://jessenelama.blogspot.fi/

    Blogissa on kaksi päätähteä, toinen on 10-vuotias Landseer, jonka eläkepäivän hömppäilyistä ja satunnaisista treeneistä kertoilen, sekä toinen päätähti on 3-vuotias seropi poika, jonka kanssa harrastellaan aika paljon, ja kisaillaan agilityssa, tulevaisuudessa toivottavasti tokossa.

    VastaaPoista
  4. http://nettastage.blogspot.fi

    Netta-sheltin elämää ja harrastuksia, postauksia laidasta laitaan

    VastaaPoista
  5. Acting Top Dog
    http://actingtopdog.blogspot.fi

    Sileäkarvaisen collieuroksen Kaken elämää. Lajeina agility, toko, haku ja jälki.

    VastaaPoista
  6. Frettien kanssa touhuilua ja harrastamista. Oman elämän kommelluksia ja harrastuksia, elämyksiä siis laidasta laitaan!

    http://frettipeikko.blogspot.fi

    VastaaPoista
  7. Window to our life

    Kuvapainotteisessa eläinblogissa seikkailee perheeni yhdeksän koiraa, joista kaksi on omiani. Saksanpaimenien arkeen kuuluu mm. treenaaminen näyttelykehiä varten. Menossa mukana myös oma suomenhevoseni.

    VastaaPoista
  8. unelmiajalumisadetta.blogspot.com
    Äitini ja siskoni koirat saivat pentuja noin kaksi vuotta sitten, ja siitä lähtien olen kirjoittanut tätä blogia. Pennuista yksi jäi minulle (Lumen Leidi) ja nyt blogi toimii treeniblogina. Harrastamme agilityä, rallytokoa ja hajutunnistusta. Pyrin kirjoittamaan lyhyesti ja käytän paljon videoita. Kirjoitan aloittelevan aktiivikoiraharrastajan näkökulmasta.

    VastaaPoista
  9. http://28tassuajajonna.blogspot.fi/

    Elämää seitsemän lemmikin omistajana, laumaan kuuluu kolme koiraa, kaksi chinchillaa ja kaksi kania. Niiden lisäksi juttua tulee myös vuokrahevosestani.

    VastaaPoista
  10. http://koiriamaalta.blogspot.com

    Muutaman seropin aktiivinen ja monipuolinenkin blogi, niin harrastuksia, ongelmia, kuin sitten niitä onnistumisiakin :)

    http://zennytintti.blogspot.com

    Taide/valokuvaus ja lifestyle sävytteinen blogini :p

    VastaaPoista
  11. http://cehvelijakamuli.blogspot.fi/

    Blogi kahdesta käyttölinjaisesta saksanpaimenesta ja pienestä seropi uroksesta. Arjen jorinaa ja reenihuminaa. Runsain kuvin pyhitetty blogi jonka kirjoittaja on ahkera harrastelijakuvaaja ja toivoo kehittyvänsä taitavammaksi.

    VastaaPoista
  12. http://better-to-be-together.blogspot.fi/

    Asiapainotteinen eläinblogi. Faktaa, hoito-ohjeita, mielipiteitä, kokemuksia, paljon valokuvia ja joskus myös vähän oman lauman kuulumisia.

    VastaaPoista
  13. http://lifewithfemma.blogspot.fi

    Villakoiran ja paimenlapsen elämästä kertova blogi. Sisältää kuvia, videoita, sarjakuvia, epätoivoa ja onnistumisia!

    VastaaPoista
  14. http://daiminblogi.blogspot.fi/

    Nuoren ja energisen esteristeytyskanin arkielämästä ja harrastuksesta,estehypystä
    kertova blogi.

    VastaaPoista
  15. Joka toiselle kuoppaa kaivaa, joka toiselle ei, valokuvausblogi, jossa (liian) suuressa osassa saksanpaimennarttu Kettu!

    VastaaPoista
  16. Anonyymi15.4.14

    http://demoisellelapin.blogspot.fi/

    Sekasorto, siis lyhyesti blogi käsittää omaa (+ kahdentoista käpälän) eläimellistä elämänmenoa vahvasti valokuvilla väritettyinä.

    :-)

    VastaaPoista
  17. http://ekanoma.blogspot.fi/
    Eka sk collien treeneistä ja arjesta kertova blögi :)

    VastaaPoista
  18. http://ihmekoirat.blogspot.com

    Kaksi villakoiraa, joiden elämä on suuri seikkailu.

    VastaaPoista
  19. http://tassut-parrasvaloissa.blogspot.fi/

    Valokuvapainoitteinen blogi kultaisestanoutajasta, joka on nyt 9 kuukauden ikäinen. Suomenkielisiä virheitä saattaa löytyä blogista, sillä suomen kieli ei olekaan äidinkieleni. Olen siis kuuro :)

    VastaaPoista
  20. http://tahma-tassut.blogspot.fi/

    enimmäkseen kahden kultaisennoutajan touhuja. matkaan tartuu kyllä välillä muitakin karvaisia.

    VastaaPoista
  21. http://hennamarleena.blogspot.fi/ Sessa ja pikku-Tiida

    Kahden pk collienartun arjesta, toistaiseksi vielä lähinnä lenkeistä ja koirien koulutuksiin liittyvistä ajatuksista ja muista koiriin liittyvistä hömpötyksistä kertova blogi, tulevaisuudessa toivottavasti enemmän harrastuspainotteinen. Koiraharrastuksiin tutustumista töiden asettamissa puitteissa.

    VastaaPoista
  22. http://wipoe.blogspot.fi
    Kaksi aussieta, tolleri, hirmuinen määrä asiaa, valtavasti treenejä ja hämy nimi blogin edessä.

    VastaaPoista
  23. http://tindejanelle.blogspot.fi/

    Toivottavasti toi linkki toimii. Elikkäs blogi kertoo 21-vuotiaan opiskelijan arjesta kera koiran ja kissan. Olemme kotoisin Lapista, Kemistä. Blogissa käsitellään aiheita eri aihealueilta mm. koiran kanssa harrastamista, kissanpäivien viettämistä ja omistajan arkea iloineen ja suruineen.

    VastaaPoista
  24. http://metsaveriset.blogspot.fi/

    Blogi seuraa entisen harrastuskarhukoiran "eläkepäiviä" ja sekarotuisen piskin matkaa harrastuskoiraksi. Makua mukaan tuovat mielipidekirjoitukset ym, kuvat sekä eläintenhoitajakoulutuksesta kertovat tietopaketit.

    VastaaPoista
  25. http://nellie-dellie.blogspot.fi/

    Sekarotuisen Nelli-koiran vauhdikkaasta elämästä kertova blogi. Arkielämämme lisäksi blogissa on postauksia harrastuksistamme, jotka ovat muunmuassa rallytoko, piha-agility, retkeily sekä veto.

    VastaaPoista
  26. http://joutavaa.blogspot.fi/
    Koiralauman elämää.

    VastaaPoista
  27. anzzkuu.blogspot.fi

    Blogi kertoo pääasiassa 13-v tytön, kahden veikeän Lancashiren paimenkoiran kiireettömästä elämästä. Blogissa kuitenkin starttaa ensiviikolla pienen labradorin pentukoulu, jossa kehitytään yhdessä pennun kanssa. Pennun ohjaajana tottakai minä :)

    VastaaPoista
  28. http://toiveestatodeksi.blogspot.fi

    Yhdeksänkuisen Ilo-aussienartun menoa ja meininkiä. Blogi siitä, kuinka toiveesta tuli totisinta totta. Pennusta ehdin haaveilla ikuisuuden ja aussiesta muutaman vuoden ennen kuin toiveeni toteutui aussiepennun muodossa. Blogissa pennun odotusta, pentuarkea, matka pennusta kohti aikuisuutta, arkea, juhlaa, retkiä, reissuja, seikkailuja, ylämäkiä, alamäkiä, harrastusmaailmaan tutustumista ja treeniä. Ilo on ensimmäinen harrastuskoirani, jonka kanssa on aikeissa harrastaa tokoa ja agilityä tavoitteellisesti. Näiden lisäksi olemme avoimia muillekkin lajeille ja tähän mennessä on kokeiltu ainakin jäljestystä, hakua, paimennusta ja doboilua. :-) Blogi toimii päiväkirjana ja treenimuistiona.

    VastaaPoista
  29. http://riikkah.blogspot.fi
    Tekstejä lähinnä näyttelyistä ja silkkiterrierin elämästä, harvakseltaan. Joskus satunnaisesti muitakin postauksia.

    VastaaPoista
  30. http://aussienblogi.blogspot.fi/

    Blogi kertoo aussie Emmin ja Ellan arjesta ja harrastuksista. :)

    VastaaPoista
  31. http://harmaattassut.blogspot.fi

    Pääosin Aava-göötin tarinoita, mukana myös Aksu ja Moona -jämttit. Hehe! :D

    VastaaPoista
  32. http://kultatassut.blogspot.fi/

    Uusi koiramainen blogi, jossa saattaa välillä vilahdella muutama kani ja kissa.

    Sulla on muuten kiva blogi! Jään seurailemaan :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos, ja tervetuloa lukijaksi :)

      Poista
  33. http://irratiomania.blogspot.fi/

    Koiria, valokuvausta, kuulumisia ja pohdintaa, näin erittäin ytimekkäästi ilmaisten. :D

    VastaaPoista
  34. http://tassunjalkiasydanmessa.blogspot.fi/

    6v westien elämää ja kommeluksia harrastusten maailmassa. Tällä hetkellä keskitytään pääasiassa tokoon ja ollaan mukana kennelliiton tokonuorissa, mutta myös rallytokolle, uinnille ja kivoille metsälenkeille löytyy aikaa! :)

    VastaaPoista
  35. http://trindysmalinois.blogspot.fi

    Blogi kertoo malinois tytön elämästä noutaja ihmisen käsissä ja noutajien keskellä. Kaikki ei mene kuin käsikirjoissa.

    VastaaPoista
  36. http://www.nethel-estel.blogspot.fi/

    Sinisen kissakoplan, kotikissaherran ja kahden venäjänsinisneidon elämää sivuava blogi. Pyrkii esittelemään venäjänsinistä rotua kuvin ja sanoin ja blogi toimii myös kissakuvieni julkaisuväylänä.

    VastaaPoista
  37. http://milanelamaa.blogspot.fi

    Mila kääpiösnautseri touhuilua, niin harrastuksia kuin arkeakin.

    VastaaPoista
  38. http://jalidallu.blogspot.fi

    Dalmatiankoira Jalin arkea, treenailua ja kaikkea siltä väliltä.

    VastaaPoista
  39. http://dirtydoni.blogspot.fi/

    Australiankelpie jätkän elämää treenikentiltä lenkkipoluille. Lajivalikoimassa laaja kirjo eri lajeja.

    VastaaPoista
  40. http://yeedu.blogspot.fi/

    Vuosikkaan Jedi-sheltin elämästä kertova blogi, keskittyy paljolti meidän harrastuksiin mutta yritän silloin tällöin heitellä sekaan jotain muutakin.

    VastaaPoista
  41. Ensimmäisenä tulee mieleen onko sulla selaimen välimuisti täynnä tai evästeissä jotain häikkää tms. Ne kannattaa tarkistaa ja poistaa. En oo varma auttaako, mutta kokeilla ainakin kannattaa, jos se auttas :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tyhjäsin koko sivuhistoriat eikä ainakaan suoraa vaikutusta ollut. Evästeissä ei mielestäni mitään häiriötä ollut myöskään. Kiitos kuitenkin! (Ongelma siis jo ratkennut tätä kommenttia kirjoittaessani.)

      Poista
  42. http://melukat.blogspot.fi/

    Turinoita villakoiran ja harjakoiran elämästä, vähän omastakin.

    VastaaPoista
  43. http://jackrusselini.blogspot.com

    Kerron blogissani 12/13 syntyneen jackrusselinartun elämästä, arjen iloista ja koulutusjutuista.

    VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.